Dit zijn de toppers van deze zomer! | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
13Jul2018
Dit zijn de toppers van deze zomer!

Dit zijn de toppers van deze zomer!

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

De zomer is in volle gang en we vonden het een goed moment om eens de toppers van deze zomer voor jullie op een rijtje te zetten. Want ook tijdens de warme temperaturen werken we hard door om al jullie bestellingen te maken. En geloof ons: we kunnen de drukte bijna niet meer aan.

Daarom zijn we ook hard op zoek naar mensen die ons komen helpen. Interesse? Zie hier onze vacatures en wie weet word jij dan onze nieuwe topper! Dan kun je gelijk helpen bij het maken van deze vier toppers… (Snap je hem nog?)

 

1. Eettafel U Frame

De Eettafel U Frame is een echte favoriet. Het tafelblad is gemaakt van steigerhout en het onderstel bestaat uit een stalen koker in de vorm van – de naam zegt het al – een U. Deze stoere en stevige eettafel is ook te gebruiken als bureau. Een van onze klanten vertelt over de Eettafel U Frame:

 

We zijn erg blij met onze eettafel met antraciet gepoedercoate U-frame en grey-wash steigerhout. Alles is prima afgewerkt en het gepoedercoate onderstel ziet er professioneel uit. Al met al een heel mooie tafel voor een scherpe prijs! Aanrader hoor...! - Soetens

 

Tja, wat kunnen we daar nog aan toevoegen? Een echte topper dus!

En wist je dat je het frame van de tafel in jouw gewenste kleur kan laten poedercoaten? Zo kun je de tafel dus helemaal naar eigen wens samenstellen.

 

 

Eetkamerstoel Ferro zonder armleuning

De tweede topper is onze eetkamerstoel Ferro. Deze eetkamerstoel hebben we in drie verschillende kleuren: donker bruin, lichtbruin/cognac en antraciet. De stoel is gemaakt van microvezel en de zitting is gevuld met PU-schuim. Daardoor zit de stoel super comfortabel en is dus ideaal van de lange, gezellige tafelaars.

De stoel past perfect in een industrieel interieur. Daarnaast is de stoel geschikt als je ruimte wilt besparen rondom je eettafel. Doordat de stoel geen armleuningen heeft, kan hij onder elke hoogte tafel aangeschoven worden.

 

 

TV-meubel Hoog & Laag

We hebben ze in verschillende prijsklassen en uitvoeringen: ons gewilde TV-meubel Hoog & Laag. Dit TV-meubel heeft een speelse uitstraling door het hoogte verschil, maar oogt tegelijkertijd ook strak.
Het meubel is er in drie varianten: met steigerhout en stalen kokers, met steigerhout en steigerbuizen en met eikenhout en stalen kokers. Zo is er altijd een die bij jouw interieur past. Ook passen deze uitvoeringen allemaal goed bij onze eettafels. Waardoor je een mooi geheel kan maken.

 

 

Een kapstok van steigerhout

Vind jij het lastig om sfeer en karakter te geven aan jouw gang? Met deze kapstok is dat geen enkel probleem. De stoere en praktische kapstok is gemaakt van steigerhout en steigerbuizen. De jassen kunnen opgehangen worden aan de gave haken die aan de buizen bevestigd zijn. Extra leuk: de kapstok is volledig aan te passen naar jouw eigen wensen. Elke maat en elke wens is te realiseren!

 

 

Alles op maat

Bij Firma Hout & Staal maken we graag alles naar jouw wens. Staat bijvoorbeeld jouw maat er niet tussen? Laat het ons weten en we maken het meubel voor jou op maat! En heb je een (industrieel) meubel in je hoofd, maar kan je deze niet op de website vinden? Stuur ons een mail! Wij kunnen nagenoeg alles maken voor scherpe prijs. Daarnaast ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom in de Firma Hout & Staal showroom in Ede.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.