Geen producten gevonden...

Ruilen en Retourneren

Welke artikelen kunnen geretourneerd worden?
Artikelen kunnen bij ons zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. De artikelen dienen nog in de originele verpakking te zitten en dienen ongebruikt te zijn.

Een uitzondering hierop zijn maatwerk artikelen, of artikelen die we speciaal voor je bewerken. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, is een bewerking vaak erg klantspecifiek. In overleg kan een courant artikel geretourneerd worden.

Maatwerk artikelen zijn:

Wij willen uiteraard niemand met een vervelend gevoel achter laten en kunnen ons voorstellen dat een maatwerk product niet aan je verwachtingen voldoet. Als er geen gebreken zijn aan het product, maar je wilt het toch liever retourneren, krijg je 75% van het aankoopbedrag retour.

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Je ontvangt het bedrag exclusief de verzendkosten binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening.

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit extra kosten oplevert. Stuur in dit geval even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

Bestelling annuleren?

In de meeste gevallen is dit geen probleem als dit op tijd wordt gedaan. Bij maat werk producten dient er 4 weken voor de leverdatum geannuleerd te worden. Anders zijn wij al begonnen met de productie van je meubel. In dat geval zitten er 20% annuleringskosten aan de bestelling. Dit bedrag wordt alleen berekend over de maatwerkartikelen.

Bestellingen van standaard producten kunnen tot ze verzonden zijn uiteraard geannuleerd worden.

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media