• Lorem ipsum

Welke artikelen kunnen geretourneerd worden?
Artikelen die online besteld zijn, kunnen bij ons zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen worden geretourneerd. De artikelen dienen nog in de originele verpakking te zitten en dienen ongebruikt te zijn.

Alleen producten die volgens specificaties van de klant zijn gemaakt die niet standaard aan worden geboden geldt dit niet.

Kosten bij het retourneren van een bestelling

Bij het retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening. Je ontvangt het bedrag exclusief de verzendkosten binnen 14 werkdagen weer op je bankrekening.

Een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

In dit geval lossen we het natuurlijk gewoon netjes op zonder dat dit extra kosten oplevert. Stuur in dit geval even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl. We zullen dan zo snel mogelijk zorgen dat je alsnog het juiste artikel ontvangt.

Bestelling annuleren?

Altijd vervelend als er iets gebeurt waardoor je de bestelling wilt annuleren! Om het niet nog moeilijker te maken doen wij er niet moeilijk over! Als het product nog niet geleverd is kan dit uiteraard kosteloos. Als de order reeds verzonden is, worden slechts de verzendkosten berekend!