Over ons

Specialist in eiken en steigerhouten maatwerkmeubelen.

Vera en JurreOntstaan Firma Hout & Staal
Begin 2015 kregen wij onze nieuwbouwwoning. Hiervoor wilde ik en mijn vriendin Vera heel graag een kapstok van steigerbuizen en steigerhout. Ik ben zelf vrij handig doordat ik jaren in de bouw heb gewerkt en een goed technisch en ruimtelijk inzicht heb, dus koos ik ervoor de onderdelen los te kopen en hem zelf te maken. Ik vond de verzendkosten wat duur dus kocht er 2 met het idee om er weer 1 te verkopen. 

Juni 2015 was het huis af en had ik tijd om de kapstok op marktplaats te zetten. Binnen 2 dagen, verkocht! Dat smaakt naar meer. Laat ik nou net de afgelopen 5 jaar werkzaam zijn geweest als assistent accountant en de nodige kennis hebben opgedaan omtrent het voeren van een onderneming. Mijn eigen bedrijf was in zicht!

Inmiddels is het assortiment wat uitgebreid en hebben we een bedrijfsruimte gehuurd. Eindelijk ruimte om meer producten te ontwikkelen!

Sinds juli 2016 zijn we verhuisd naar een nog grotere ruimte met 300 m2 werkplaats en 250 m2 showroom. In de showroom kunnen wij alle meubelen die op de website staan aan de klanten laten zien. Alle kleuren van bladen en frames kunnen worden bekeken. Ook is er een kleine ruimte voor kinderen om te spelen met daarin een trampoline. 

Sinds februari 2017 hebben wij onze productie uitgebreid. We hebben er een ruimte bijgehuurd van 900 m2 waar wij voorraad aanhouden en de werkplaats hebben. Inmiddels werken wij nu met een team van 10 per personen.

Door de ervaring die wij  op hebben gedaan in de productie van maatwerkmeubelen kunnen wij ons  inmiddels een specialist noemen in maatwerkmeubelen van eiken en steigerhout gecombineerd met staal.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media