• Lorem ipsum

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor Firmahoutenstaal.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Firmahoutenstaal.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

IDEAL
U kunt veilig vooraf betalen middels iDEAL.

Betalen bij afhalen
Als u ervoor kiest uw bestelling af te halen kunt u het volledige bedrag voldoen bij afhalen met uitzondering van maatwerkdeuren. Dit kan middels PIN, of contant.

Rembours
U kunt het volledige bedrag van uw bestelling per pin, of contant voldoen op het moment van leveren aan de transporteur met uitzondering van maatwerkdeuren.  De extra kosten hiervoor bedragen € 9.95

Bancontant
Klanten uit België kunnen veilig betalen middels Bancontant. Voor deze betaalmethode vragen wij een geringe bijdrage in de kosten van 0,5% van het totaalbedrag. 

Betaalplan
Betaalplan is een betaalmogelijkheid, voor onze Nederlandse klanten, waarmee u uw aankoop voor een laag bedrag per maand terugbetaalt in termijnen. Klik hier voor informatie.