TV-meubel Hoog & Laag Eiken


Stoer TV-meubel dat past bij veel van onze tafels.

Levertijd: Uw bestelling binnen 2 tot 6 weken gereed om af te halen of te bezorgen.

TV-meubel, gemaakt van stalen kokers (100*50 mm) en eikenhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 
De twee delen zijn los op elkaar te plaatsen waardoor de overlap zelf te bepalen is. 
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is mat onbehandeld.
 

Het blad van het meubel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Onbehandeld is het blad zeer fijn geschuurd en klaar om in de olie te worden gezet. U kunt de bladen ook door ons in de olie laten zetten. Wij doen dit met Rubio Monocoat, waardoor het hout goed beschermd is. Als u kiest voor een onbehandeld blad, is dit gevoelig voor vlekken. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk het meubel te laten verzenden. De kosten hiervan bedragen € 65,- Er zitten schroeven bij om de poten aan het blad te monteren. De chauffeur kan u hier niet bij helpen. U dient de chauffeur te helpen met tillen.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media