TV-meubel Hoog & Laag Steigerbuis


Stoer TV-meubel dat past bij veel van onze tafels.

Levertijd: Uw bestelling is binnen 1 tot 2 weken gereed.

TV-meubel, gemaakt van steigerbuizen en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 
De twee delen zijn los op elkaar te plaatsen waardoor de overlap zelf te bepalen is. 
 

Het blad van het meubel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs.  Dit kan in Whitewash, Greywash of transparant. Allen zijn waterafstotend en zullen het meubel goed beschermen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, is dit gevoelig voor vlekken. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk het meubel te laten verzenden. De kosten hiervan bedragen € 65,- het meubel wordt compleet gemonteerd bezorgd. Er zitten schroeven bij om de poten aan het blad te monteren. De chauffeur kan u hier niet bij helpen. U dient de chauffeur te helpen met tillen.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media