Geen producten gevonden...

TV-meubel Hoog & Laag Steigerbuis


Stoer TV-meubel dat past bij veel van onze tafels.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Tv-meubel Hoog & Laag Steigerbuis, gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. 

Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website.  

 

Behandeling van het blad
Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen beits aan op meubel. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.

 

Werking van het hout

Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per meubel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de meubels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout.


Bezorging
Het is mogelijk de het meubel te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

 

Afhalen van uw meubel(en) is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media