Eerste hulp bij een kleine tuin inrichten | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
16Jun2018
Eerste hulp bij een kleine tuin inrichten

Eerste hulp bij een kleine tuin inrichten

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

De temperaturen stijgen boven de twintig graden uit en we willen graag de tuin weer in. De kans is daarom groot dat je de boel eens op de schop wilt nemen. Toch is een nieuwe tuininrichting niet altijd even makkelijk. Daarom helpen we jou graag verder, zodat je snel kunt genieten van het mooie weer!

 

Word je eigen tuinarchitect

Wanneer je jouw tuin opnieuw wilt inrichten is het goed om eerst eens met dat idee in je tuin te gaan zitten. Begin met het nadenken over wat je graag in je tuin doet. Houd je van zonnen, uitgebreid buiten dineren, het kweken van je eigen groenten in een moestuin of moet er voldoende speelruimte zijn voor de kinderen? Pak er eventueel een kladblok bij en begin met het ontwerpen van jouw ideale nieuwe tuin in een plattegrond. Het helpt om hierbij de tuin in verschillende ‘zones’ in te delen. De ene hoek is bijvoorbeeld voor de kinderen, de andere hoek voor de moestuin en dan blijft er nog ruimte over voor een mooie houten tuintafel.

 

houten eettafel

 

Een grote houten tuintafel: het past!

Is jouw wens een grote stoere tuintafel van steigerhout, maar ben je bang dat het niet past? Soms is het in een kleine tuin juist beter om te kiezen voor een grote tafel. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar door iets grootst in een kleine tuin te plaatsen lijkt de tuin vaak optisch groter.

 

Eenvoud en rust door een tuinbank

Bij het inrichten van een kleine tuin is er een gouden regel: behoud eenvoud en rust. Hierdoor blijft de tuin overzichtelijk en oogt het groter. Een tuintafel met losse stoelen maakt een kleine tuin al snel onoverzichtelijk en druk. Hierdoor ziet de tuin er nog kleiner uit. Een mooie oplossing daarvoor is een tuintafel met een bankje. Naast dat een tuinbank er een stuk minder rommelig uitzit, zijn tuinstoelen vaak een stuk hoger waardoor ze het zicht beperken. Over een tuinbankje kun je gemakkelijk heen kijken de verdere tuin in. Dit zorgt ervoor dat de tuin overzichtelijk en rustig blijft en daardoor ruimer oogt.

 

 

Klein balkon inrichten

Heb je een hele kleine tuin waar simpelweg gewoon geen tafel in past of heb je een klein balkon maar wil je toch buiten kunnen zitten? Dan is een tuinbank ook de ideale oplossing! Zet het bankje tegen een muur of schutting en je maakt optimaal gebruik van de ruimte die je hebt. Ook heb je door de muur of schutting direct een rugleuning. Handig!

 

Wil je de tuinmeubelen graag eens in het echt bewonderen? Kom dan snel een keer langs bij onze showroom in Ede! We geven je daar graag wat extra tips en adviezen.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.