Geen producten gevonden...

Bankje U-frame voor buiten


Bankje passend bij eettafel U-frame voor buiten

Levertijd: 4 weken levertijd

Het bankje, gemaakt van stalen kokers (50*100 mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan het bankje volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 

Behandeling frame

 

Behandeling van het blad
Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Dit kan in Whitewash, Greywash of kleurloos. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. We beitsen beide kanten van de tafel om het goed bestand tegen het weer te maken.

 

Het blad van het bankje is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. Het is mogelijke het hout ook door ons laten behandelen. Dit kan in Grey Wash, White Wash of transparant. Het betreft beits op terpentine basis die diep in het hout trekt. Het hout behoudt hierdoor een natuurlijke, matte look. 
 

Het is mogelijk het bankje te laten verzenden.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Hout
Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout. 
 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media