Geen producten gevonden...

Eettafel U-frame voor buiten


Stoere en stevige eettafel van staal en steigerhout. Voor buiten.

Levertijd: 4 weken levertijd

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (50*100 mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 

Behandeling frame
Voor deze tafel wordt het frame dubbel gepoedercoat om roestvorming tegen te gaan. Het is niet mogelijk om deze tafel met onbehandeld frame te kopen. Onbehandeld staal zal gaan roesten. Voor buiten zijn de kleuren Zwart, Antraciet en Wit beschikbaar


Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 75 cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusie MDF platen geleverd die precies op het frame passen. Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.
 

Behandeling van het blad
Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Dit kan in Whitewash, Greywash of kleurloos. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. We beitsen beide kanten van de tafel om het goed bestand tegen het weer te maken.
 

Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. De poten en het blad van de tafel worden los bezorgd. Er zitten schroeven bij om de poten aan het blad te monteren. De chauffeur kan u hier niet bij helpen.

Hout
Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout. 

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Bankje U-frame

Bankje U-frame

€195,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media