Een gezellige tafelsetting tijdens een zomers diner - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
14Jun2023
Een gezellige tafelsetting tijdens een zomers diner

Een gezellige tafelsetting tijdens een zomers diner

Wat is er nou leuker dan op een zomeravond gezellig dineren met vrienden en familie? De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om je tuintafel om te toveren tot een kleurrijke en feestelijk tafereel. Of je nu een intiem diner in de achtertuin organiseert of een levendig tuinfeest geeft, het decoreren van een zomertafel voegt een extra dosis sfeer toe aan elke gelegenheid. Dus haal je creativiteit tevoorschijn en creëer een gezellige en zomerse sfeer in jouw achtertuin. Het is tijd om de zomer te vieren aan een prachtig gedekte zomertafel. 

Een ideale tafel 

Een zomerdiner brengt een gevoel van ontspanning met zich mee. Bij het plannen van een diner is de keuze van de juiste tafel van groot belang. Een ideale tafel met bijpassende stoelen voor een zomers diner is een combinatie van functionaliteit, stijl en comfort, met een vleugje zomerse charme. 

Eettafel voor onder de veranda

Ook tijdens een zomers buitje wil je droog zitten. Daarom komt een prachtige tuintafel helemaal tot zijn recht onder een veranda of overkapping. Stalen en houten tafels zorgen voor een natuurlijke warmte die perfect past bij de zomerse sfeer. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over het ontwerp en de stijl van de tafel. Een zomers diner vraagt om een luchtige en vrolijke uitstraling. Kies voor een tafel met een minimalistisch ontwerp en natuurlijke kleuren, zoals wit, crème of lichtgrijs, gecombineerd met hout.

Neem bijvoorbeeld de eettafel met het H-frame, door het houten tafelblad gecombineerd met een witte onderpoot creëert deze tafel een frisse uitstraling voor in jouw tuin. Dit geeft een zomerse uitstraling aan je eetruimte. 

Naast de perfecte tafel zijn comfortabele stoelen ook belangrijk. Omdat de stoelen bedekt staan kan je kiezen voor stoelen die niet tegen de weersomstandigheden kunnen. Bij de eettafel met het H-frame staat de eetkamerstoel Noto geweldig, daarnaast kan je, met de verscheidenheid aan eetkamerstoelen, altijd een stoel kiezen die past bij jouw stijl.


Eettafel voor in de frisse lucht

Heb jij geen veranda of overkapping? Kies dan voor tuinmeubelen die bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Voor een tuintafel is het belangrijk om een tafel te kiezen die voldoende ruimte biedt voor al je gasten. Een grote rechthoekige of ovale tafel is ideaal, zodat iedereen comfortabel zit en voldoende elleboogruimte heeft. 

Op onze website hebben we een groot assortiment aan tuinstoelen en tuintafels. Kies bijvoorbeeld voor de A-frame tuintafel, gecombineerd met de tuinstoel Otis. Je setting wordt nog knusser met een bijpassende A-frame bank bij te plaatsen. Fleur de bank en tafel op met kleedjes en andere accessoires, zo creëer jij een zomergevoel in jouw tuin waar je maanden mee vooruit kan.

Bij ons heb je altijd de mogelijkheid om je eigen tafel op maat te ontwerpen. Geen wens is te groot. Natuurlijk hebben we ook een groot assortiment al ontworpen tafels die graag voor je op maat maken.


Summerproof

Met accessoires en verlichting kan je jouw zomerse etentje nog leuker maken. Zo kun jij genieten van de ontspannende en verfrissende momenten buiten met een perfect gedekte tafel.

  1. Kleurrijke tafelkleden en servetten: Breng direct een vleugje zomerse vrolijkheid in je eetruimte met kleurrijke tafelkleden en servetten. Kies voor levendige tinten, zoals geel, oranje, turquoise of groen om een frisse en zomerse uitstraling te creëren.

    Bloemenprints of tropische motieven passen ook perfect bij het zomerse thema. Daarnaast fleur je de ruimte ook wat op met een leuk (buiten)kleed.

  2. Sfeervolle verlichting: Een zomertafel komt pas echt tot leven als de avond valt, dus zorg voor sfeervolle verlichting om een warme en gezellige omgeving te creëren. Hangende lantaarns of zet leuke decoratieve houders met kaarsen op de tafel. Ook zorgen LED-lichtslingers in de tuin voor een magische sfeer tijdens een zomers diner. Als de avonden wat koeler worden, is een vuurzuil of vuurtafel een welkome warmtebron. Deze is namelijk zowel sfeervol als functioneel. Zo geniet je optimaal van een je zomerse diner.

  3. Zomerse decoratie: Maak je zomertafel helemaal af met enkele leuke en speelse decoraties. Denk aan decoratieve bloemenarrangementen in heldere kleuren, schelpen en zeesterren als tafelversiering. Ook kleine potplanten of mooie bloemstukken brengen zomerse sferen naar jouw tuinfeestje.

Deze eenvoudige toevoegingen geven de tafel een zomers gevoel. Ook sierkussens voor op de tuinstoelen of andere sfeervolle decoratie maken jouw zomertafel summer ready! 
 

In een handomdraai breng jij een zomerse sfeer naar je tuin(feest). Of het nu gaat om een intiem diner voor twee of een bruisend feest, met een gezellige tafelsfeer maak je van elk etentje in de tuin een onvergetelijke ervaring.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.