Eettafel H-frame


Stoere en stevige eettafel van Staal en steigerhout. Ook te gebruiken als bureau.

Levertijd: Binnen ongeveer 7 weken gereed

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*100mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De tafel op de foto's is 220 cm lang en 98 cm breed. Het blad is Grey Wash en het frame is mat wit gepoedercoat. 
 

Frame
Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren, staat uw kleur er niet tussen? Zet de kleur dan in het opmerkingeveld, of neem contact met ons op. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het fame op de foto's is mat wit gepoedercoat. Het frame is standaard 78 cm breed. Bij een smalle tafel van 78 cm breed moet het frame speciaal gemaakt worden, daardoor zijn hier extra kosten aan verbonden.


Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 75 cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusie MDF platen geleverd die precies op het frame passen. Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.
 

Behandeling van het blad
Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Dit kan in Whitewash, Greywash of kleurloos. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Hout
Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout. 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media