BLOG: Waarom is de steigerhouten tafel nog zo populair? - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
24Jun2019
Dit is waarom steigerhouten tafels nog steeds zo populair zijn

Dit is waarom steigerhouten tafels nog steeds zo populair zijn

Een steigerhouten tafel van duurzaam hout

Huh? Duurzaam hout? Maar het is toch gewoon een boom? Ja, maar dan wel gerecycled hout. Jouw tafel heeft dus een tweede leven gekregen! Dat maakt de tafel duurzamer dan andere soorten hout.

 

Steigerhouten tafels zijn makkelijk in onderhoud

Iedereen laat wel eens een glas omstoten of eten op tafel vallen. Bij een tafel gemaakt van steigerhout betekent dat niet per se het einde van je tafel. Door je tafel lichtjes op te schuren en opnieuw te beitsen is je tafel weer als nieuw. Geen zichtbare vlekken of slijtageplekken meer!

 

 

Steigerhout is een veelzijdig houtsoort

Dankzij de veelzijdigheid van steigerhout, kunnen we jouw tafel in vrijwel ieder gewenst formaat leveren. Een extra groot formaat voor in een vergaderzaal is dus geen enkel probleem.

 

Zoek je een mooi exemplaar voor in de tuin? Een steigerhouten tafel voor buiten is geen enkel probleem. Wel raden we je aan om de tafel gedurende winter af te dekken met een zeil. Wanneer het hout nat wordt en het gaat vriezen, kunnen er scheuren in de tafel ontstaan.

 

Steigerhouten tafels zijn betaalbaar

De tafel staat niet voor niets bekend om zijn verbazingwekkende kwaliteit. Het hout is bijzonder stevig en is toch goed betaalbaar. Zeker omdat de tafel zolang mee gaat!  

 

Daarnaast is een steigerhouten tafel met zijn natuurlijke uitstraling ook gewoon erg mooi. Wil jij inspiratie op komen doen voor jouw tafel? Bekijk het assortiment of kom langs in de showroom!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.