Geen producten gevonden...

Een steigerhouten eettafel voelt zich overal thuis

Past een steigerhouten eettafel ook in jouw interieur? Zeker! Wij maken op basis van gebruikt steigerhout eettafels die passen bij zowel een moderne als in een meer traditionele inrichting. De combinatie van robuuste steigerhouten planken en stalen poten is aan de ene kant stoer, maar heeft door de hoogwaardige afwerking toch ook een luxe uitstraling. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Steigerhouten eettafel voor thuis of op de zaak

Een steigerhouten tafel is ideaal voor gebruik in de eetkamer of -keuken, maar wij verkopen onze tafels van steigerhout ook vaak aan bedrijven, bijvoorbeeld als vergadertafel of als eettafel in de kantine. Voordeel van een grote tafel van steigerhout is dat het doet denken aan de bouw: de mouwen opstropen en samen hard werken om iets moois neer te zetten. Dit idee blijkt veel moderne bedrijven aan te spreken. Ze zetten onze stoere steigerhouten werktafels neer als symbool voor samenwerking en motivatie. Wij kunnen de tafels van steigerhout in elke gewenste afmeting voor je maken. 

Een eettafel van steigerhout en staal kan tegen een stootje

Het steigerhout van onze tafels is daadwerkelijk gebruikt. Het heeft geleefd en geleden in weer en wind, en heeft juist daardoor extra karakter gekregen. En natuurlijk is steigerhout van nature al bedoeld om af en toe een klap op te vangen. Door de ruwe uitstraling valt een extra deukje natuurlijk veel minder op. De poten of het dragende frame zijn gemaakt van stevige stalen kokers, onbehandeld of gepoedercoat. De industriële kwaliteit staat garant voor lang zorgeloos gebruik.

Steigerhouten tafel op maat

Wij gebruiken voor jouw eettafel steigerhout, wat betekent dat we qua breedte rekening houden met de breedte van een standaard steigerplank. Dan kom je op standaard maten van 78, 88 en 98 cm. De lengte loopt van 120 cm tot wel drie meter! Standaard in stapjes van 10cm, maar op verzoek kunnen we jouw eetkamertafel ook helemaal op maat maken, bijvoorbeeld om precies te passen tussen een buitenmuur en een kookeiland. Dus staat de juiste afmeting voor jouw gedroomde eettafel er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op voor een unieke steigerhouten tafel op maat voor nog steeds een aantrekkelijke prijs.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media