Geen producten gevonden...

Eettafel van steigerhout

Past een steigerhouten eettafel in jouw interieur? Zeker! Wij maken op basis van gebruikt steigerhout eettafels die passen bij zowel een moderne als in een meer traditionele inrichting. De combinatie van robuuste steigerhouten planken en stalen poten is aan de ene kant stoer, maar heeft door de hoogwaardige afwerking toch ook een luxe uitstraling. En dat voor een aantrekkelijke prijs!

Steigerhouten eettafel voor thuis of op de zaak

Een steigerhouten tafel is ideaal voor gebruik in de eetkamer of -keuken, maar de tafels van steigerhout zijn ook populair bij bedrijven. Bijkomend voordeel: wij maken ook steigerhouten tafels op maat. Extra fijn wanneer je er met een grote groep aan wilt zitten. Een steigerhouten tafel is op deze manier prima te gebruiken als vergadertafel of als eettafel in de bedrijfskantine. 

 

Een stalen frame onder de eettafel van steigerhout

Onze steigerhouten tafels worden gemaakt van gebruikt steigerhout. We recyclen het dus. Dat is wel zo goed voor het milieu! Niet alleen geeft het het tafelblad extra karakter, maar het stalen frame maakt het een stoer en industrieel geheel. Het stalen frame is gemaakt van stevige stalen kokers. Deze kun je onbehandeld bestellen, maar je kunt het ook later poedercoaten. Het voordeel van een poedercoat is dat je het frame geen kans geeft om te gaan roesten. Zo gaat jouw tafel van steigerhout extra lang mee! 

Steigerhouten tafel op maat

De tafels van steigerhout worden gemaakt op de breedte van de standaard steigerplank. De standaard breedte-formaten zijn dan: 78, 88 en 98 cm. De lengtematen lopen erg uiteen. Van 120 cm tot wel 3 meter! Over het algemeen maken we de steigerhouten tafels in stapjes van 10 cm, maar natuurlijk kunnen we jouw steigerhouten tafel ook volledig op maat maken. Staat jouw gewenste formaat niet tussen de productspecificaties? Neem contact met ons op en geef jouw gewenste formaat aan. Zo heb je een mooie eettafel van steigerhout geheel naar jouw wens, voor nog steeds een aantrekkelijke prijs. 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media