Firma Hout & Staal | Eettafel Configurator - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
04Jan2022
Configurator | van droomtafel naar werkelijkheid

Configurator | van droomtafel naar werkelijkheid

Door: Firma Hout & Staal Reacties: 0

De ideale eettafel. Bestaat deze wel? Wij durven jou met zekerheid te zeggen dat die er absoluut is. Bij Firma Hout & Staal maken wij met passie en expertise dé eettafel van jouw dromen. Zo ben jij er zeker van dat deze aansluit bij jouw interieur, wensen en eisen. 

Een nieuw toevoeging aan jouw interieur 

Een nieuw meubelstuk toevoegen aan jouw interieur is altijd een beetje spannend. Of het nou gaat over een nieuwe eettafel of over een schilderij aan de muur; er zijn gegarandeerd een aantal vragen die bij je opkomen. Past deze kleur bij de rest van mijn interieur? Kloppen de afmetingen wel? Is dit de goede vorm voor de ruimte? Wij snappen heel goed dat definitief de knoop doorhakken lastig is. 

Maak jouw ideeën visueel 

In een eerder geschreven artikel kan je lezen waar je allemaal rekening mee moet houden bij het uitzoeken van een nieuwe eettafel. Op welke manier past deze perfect in jouw interieur? Hier zet je alle eisen als afmetingen, aantal personen, functie en kleur op papier. Met de configurator van Firma Hout & Staal maak jij deze tafel visueel. Door de verschillende opties te doorlopen, krijg je precies de tafel te zien die jij in gedachte hebt! 

Hoe ziet jouw droomtafel eruit?

De basis van iedere eettafel is een massief Europees eiken tafelblad van 4 centimeter dik. De rest van de tafel kan jij helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen of de tafel rond, vierkant, rechthoekig of ovaal moet zijn. Het blad wordt glad of geborsteld afgewerkt en behandeld met een olie, beits of lak naar keuze. Daarnaast heb je ook de keuze om de noesten zichtbaar te laten of op te vullen. 

Is jouw oog gevallen op een bepaald onderstel? Selecteer deze dan om jouw tafel compleet te maken. Ga je bijvoorbeeld voor een gekruist onderstel, een U-frame of een traditionele tafelpoot? Met de configurator zie je snel genoeg welke onderstel het beste past bij het plaatje dat jij al in jouw hoofd had.

Jouw droomtafel zo snel mogelijk in huis 

Ben jij enthousiast geworden? Ga aan de slag! Maak jouw droomtafel visueel met de Firma Hout & Staal eettafel configurator. Heb jij een vraag, advies of hulp nodig? Bel ons via 085 049 97 14, wij helpen jou graag verder bij het verwezenlijken van deze droom(tafel).

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.