5x woonkamer ideeën voor een fris interieur | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
27Jun2018
5x woonkamer ideeën voor een fris interieur

5x woonkamer ideeën voor een fris interieur

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Op dagen met hoge zomerse temperaturen vlucht je vaak je huis in voor wat verkoeling. Het is daarom fijn als je meubels hier ook op afgestemd zijn en ervoor zorgen dat je huis zo koel mogelijk aanvoelt. Verwar een koel interieur niet met een interieur met een kille sfeer, want de sfeer van een ‘koel’ interieur kan hartstikke gezellig zijn. Met deze vijf woonkamer ideeën kun jij met warme temperaturen verkoeling in huis vinden en blijft het een sfeervol interieur!

 

1. Een laagpolig vloerkleed

Een vloerkleed zorgt vaak voor warmte en gezelligheid in huis. Maar die letterlijke warmte willen we in de zomer juist voorkomen. Kies daarom voor een laagpolig vloerkleed. Dus geen dik, hoogpolig vloerkleed waar je voeten in verdwijnen, maar een dun vloerkleed. Kies ook voor koele kleuren, zodat de sfeer niet te warm aanvoelt. Zo heb je toch de gezelligheid van een vloerkleed in huis, zonder dat het warmte veroorzaakt.

 

 

2. Een stalen stellingkast

Luchtigheid in de inrichting van het huis zorgt ook voor een luchtige ambiance. Luchtigheid creëer je door niet te ‘zwarte’ meubels te plaatsen, maar juist meubels met veel transparantie. Een goed voorbeeld hiervan is een stellingkast. Deze kast bestaat voor een groot deel letterlijk uit lucht en je kunt er doorheen kijken. Daarnaast is deze kast van staal, wat een koel materiaal is. De planken van de kast zijn van eikenhout en dat zorgt ervoor dat deze kast geen kille, maar juist gemoedelijke sfeer uitstraalt.

 

 

3. Eettafel met een wit stalen frame

Bij Firma Hout & Staal is het mogelijk om het frame van de tafel te laten poedercoaten. Dit is niet alleen goed voor de levensduur en het onderhoud van het frame, maar je kunt daardoor de tafel ook in een handomdraai een andere look geven. Voor de zomer is het perfect om het frame van de tafel mat wit te laten poedercoaten. Dit geeft de tafel een frisse look.

 

 

4. Industrieel wandrek

Natuurlijk willen we ook in de zomer de muren in huis opvrolijken. En zoals we al zeiden hoeft een koel interieur niet te betekenen dat het kill en ongezellig is. Decoreer jouw muur met een mooi industrieel wandrek. Het leuke van een wandrek is dat je deze gemakkelijk elke seizoen (of vaker natuurlijk) weer kunt restylen. Style het wandrek in de zomer met koele tinten of pastel tinten. En vergeet ook niet om wat planten of cactussen toe te voegen! Planten in huis zorgen onder andere voor meer zuurstof en ze zuiveren de lucht. En wist je dat planten en cactussen ook zorgen voor positieve energie? Daarnaast zijn ze rustgevend en zorgen ze voor minder stress. Wel zo fijn als het buiten al warm genoeg is!

 

 

5. Golden Sun Lamp

Zit je tijdens de warme zomerse dagen veel binnen voor verkoeling of omdat je bijvoorbeeld gewoon moet werken? Dan is het natuurlijk zonde als je helemaal niets meekrijgt van het zonnetje! Met onze Golden Sun Lamp haal je de zon gewoon in huis, zonder dat het onaangenaam heet wordt. Zo heb je toch een heerlijk zomers gevoel, terwijl binnen zit.

 

 

Wil je de meubels eens in het echt bekijken of je door ons laten adviseren? Kom langs in onze showroom in Ede of maak een afspraak!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.