Stalen deuren: glashelder - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
15Jul2022
Stalen deuren: glashelder

Stalen deuren: glashelder

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Een stalen deur is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse interieurs. Naast dat het “gewoon” een deur is, is het tegelijkertijd ook een modern item dat je toevoegt aan de woonruimte. Met onze online deuren configurator ontwerp je op een simpele manier een tijdloze, stijlvolle en praktisch eyecatcher in jouw huis. Niet alleen het frame kan jij zelf ontwerpen, ook de keuze van het glas ligt in jouw handen. Wij vertellen jou hier graag wat meer over.

Veilige deur 
Veiligheid staat altijd boven alles. Daarom wordt er in onze deuren altijd gebruik gemaakt van gelaagd 33.1 veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit twee lagen glas en één laag doorzichtig folie. Hierdoor is de kans dat het glas breekt minimaal. Dit glas wordt onder andere ook gebruikt voor autoruiten. Mocht het glas toch breken, dan blijft dit door middel van het folie aan elkaar plakken, waardoor er geen scherven op de grond vallen. 

Glassoorten
Een stalen deur van Firma Hout & Staal is geheel naar eigen interieur- en woonwensen aan te passen. Een groot voordeel van een stalen deur: hij past letterlijk bij iedere woonstijl. Niet alleen heb jij zeggenschap over de afmetingen, maar ook over de kleur, vlakverdeling en het soort glas. Bij onze stalen deuren is er keuze uit vijf soorten glas.  

Helder glas
De standaard uitvoering van onze stalen deuren is met helder glas. Een groot voordeel van helder glas is dat de direct een optisch ruimtelijker effect creëert. Het licht valt als het ware door de deur heen naar de ruimte die daaraan gevestigd zit. Hierdoor verspreid je als het ware het zonnetje verder in huis. 

Uiteraard hoeven wij jou niet te vertellen dat een glazen deur moeilijk geheimpjes achter de deur kan houden. Je betrekt hierdoor wel twee kamers op een subtiele manier met elkaar, maar wees je er wel van bewust dat ieder los slingerend voorwerp zichtbaar is.


Enkele taatsdeur en combinatiewand met helder glas 

Melk veiligheidsglas
Melkglas laat wél licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Dit glas is ideaal te gebruiken bij bijvoorbeeld een voorraadkast of badkamer. Je behoudt de voordelen van het natuurlijke lichtinval, creëert een duidelijke scheiding én alle dingen die je liever wil laten zien, blijven uit het zicht.


Dubbele taatsdeur i.c.m. melkglas

Rook veiligheidsglas
Wil je net even een beetje extra? Ga dan voor rookglas. Rookglas geeft de deur direct een chiquere uitstraling aan je interieur. Je kunt ten opzichte van helder veiligheidsglas minder goed door rookglas heen kijken, maar je behoud wel je volledige uitzicht.


Taatsdeur i.c.m. rookglas

Bronzen veiligheidsglas
Houd je van een luxe uitstraling en wil je wat warmte toevoegen aan jouw interieur? Kies dan voor brons glas. Net als rookglas, kun je hier minder goed doorheen kijken en het bruin getinte glas geeft direct een warme en luxueuze uitstraling. Het bronzen glas is het best te combineren met wit of goud gepoedercoat staal.


Wijnkast Josh i.c.m. brons glas

Zwart veiligheidsglas
Net als bij melkglas is het zwarte glas ook ideaal te gebruiken voor ruimtes of kasten waar je liever niet doorheen zou willen kijken. Het zwarte glas alleen géén licht door. Het zwarte glas wordt ook wel zwart spiegelglas genoemd. Hiermee creëer je volledige privacy.

Houd je niet van spiegelglas, maar wil je wel een volledig zwarte deur? Het is ook mogelijk om de deur geheel dicht te maken met panelen. De panelen kunnen worden gepoedercoat in iedere gewenste kleur.


Links: scharnierdeur met rookglas, rechts: scharnierdeur met dichte panelen


Schuifdeur i.c.m. zwart glas

Schoonmaaktips: glanzende glazen deur
Glas is nou eenmaal heel vatbaar voor vette vingers. Vooral als je een kleine dreumes in huis hebt lopen, is het lastig om de deur schoon te houden. Want eenmaal vette plekken op het glas trekken meer stof aan waardoor de ramen er alsmaar smeriger uit gaan zien. Het ontvetten van glas is een klusje dat zó geklaard is.

Ontvetten
Voeg bij het schoonmaken een scheutje schoonmaakazijn, ammoniak of Dreft toe aan het water. Dit laat het glas stralen en heeft een ontvettende werking. Daarnaast zorgt dit ook voor een streeploos resultaat. Laat Spiritus, schuurmiddel of bleek  in de kast staan, want deze producten kunnen het glas beschadigen en zorgen voor een moeilijk weg te krijgen blauwe waas op het glas.

Gebruik voor het wassen van de ramen een zachte (microvezel) doek. Hiermee voorkom je krassen en oneffenheden op het glas. 

Nadrogen
Dan sta je na de schoonmaakbeurt jouw deuren te bekijken en zie je ineens allemaal strepen op het glas. Niks is meer vervelend dan dat. Dit heeft alles te maken met het af-/nadrogen van het glas.

Misschien valt het op het eerste gezicht niet op, maar zodra de zon erop komt te schijnen kan je er niet meer omheen. Strepen. Deze strepen worden veroorzaakt door opgedroogd schoonmaakmiddel. Om dit de volgende keer niet meer te krijgen, is het belangrijk om het glas goed na te drogen met een trekker én een droge doek. Op deze manier blijven er geen zeepresten achter op het glas. 

Heb jij na het lezen van dit artikel nog vragen over stalen deuren?
Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Ede. Wij helpen jou graag verder! 


Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.