Kies de Perfecte Randafwerking voor jouw Tafel - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
03Jun2024
Ontdek de 4 verschillende tafelblad randafwerkingen voor een persoonlijke touch

Ontdek de 4 verschillende tafelblad randafwerkingen voor een persoonlijke touch

Door: SabineReacties: 0

Ontdek de 4 verschillende tafelblad randafwerkingen voor een persoonlijke touch

 

Bij het ontwerpen van een houten tafel is de randafwerking een cruciale keuze die de uiteindelijke uitstraling van het meubel bepaalt. Bij Firma Hout en Staal bieden we vier randafwerkingen aan die elk een eigen stijl en karakter aan jouw tafel geven. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look of een zachte, organische vorm, wij hebben de perfecte randafwerking voor jouw droomtafel.

 

Rechte Rand: Tijdloos en Simpel

De rechte rand is de meest traditionele en bekende afwerking voor eikenhouten tafelbladen. Deze randafwerking is eenvoudig maar elegant. We schuren de scherpe randen iets vlak zodat het eiken recht naar beneden loopt, zonder franje. Dit geeft de tafel een tijdloze uitstraling die in vrijwel elk interieur past. Deze afwerking is ideaal als je houdt van een strakke, minimalistische look die de natuurlijke schoonheid van het hout benadrukt.

 

Roundline: Zacht en Eigentijds

Voor een subtielere afwerking kan je kiezen voor de Roundline. Bij deze randafwerking worden de randen verder afgerond, maar blijft de aanzichthoogte van 4 cm eiken behouden. Dit geeft de tafel een zachtere, meer eigentijdse uitstraling terwijl het robuuste karakter van het hout behouden blijft.

 

Swissline: Elegant en Slank

De Swissline randafwerking biedt een elegante en verfijnde uitstraling door de randen schuin naar binnen toe af te frezen onder een hoek van 45 graden. Hierdoor lijkt het tafelblad dunner en krijgt het een chique, moderne look. Deze afwerking is perfect als je een tafel wil die zowel stijlvol als uniek is. De slanke rand voegt een vleugje luxe toe aan het interieur en maakt van jouw tafel een echte blikvanger.

 

Softline: Organisch en Trendy

De Softline randafwerking combineert de elegante uitstraling van een schuine rand met een afgeronde rand aan de bovenzijde. Deze trendy afwerking zorgt voor een organische, vloeiende vorm zonder scherpe hoeken, wat een gevoel van zachtheid en harmonie aan jouw tafel toevoegt. De hele rand voelt rond aan. Softline is ideaal voor moderne interieurs die behoefte hebben aan zachte, natuurlijke lijnen en vormen.

 

Kies de Perfecte Randafwerking voor jouw Tafel

Bij Firma Hout en Staal begrijpen we dat de keuze van de randafwerking een grote invloed heeft op de uitstraling van jouw eikenhouten of notenhouten eettafel. Of je nu gaat voor de eenvoud van een rechte rand, de zachtheid van de Roundline, de elegantie van de Swissline, of de organische vormen van de Softline, wij hebben de expertise en het vakmanschap om jouw droomtafel te realiseren.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.