• Lorem ipsum

Nieuw: Stalen deuren bij Firma Hout en Staal!

26 Mei 2019
  1. Stalen deuren maken jouw huis ruimtelijk

Zit je deze blog toevallig met een bakje koffie op de bank te lezen? Kijk maar eens om je heen. Ongeacht waar je zit in huis: veel huizen hebben dichte deuren om de verschillende kamers af te scheiden. Zou je deze dichte deuren vervangen voor stalen deuren, dan oogt je huis gelijk al veel groter.

 

  1. Stalen deuren worden één met jouw interieur

Kijk nog eens naar die dichte deuren in jouw huis. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat de deuren zo min mogelijk opvallen, anders dan vallen je mooie meubels in het niet. Een stalen deur geeft jouw interieur juist een moderne, chique en exclusieve look.

 

Bij een stalen deur denk je waarschijnlijk gelijk aan zwarte stalen deur. Maar: we kunnen de deuren in maar liefst 6 verschillende RAL-kleuren leveren met een glans, mat of structuur afwerking.

 

Stalen deuren Firma Hout en Staal

 

  1. Meer daglicht in huis met stalen deuren

Een stalen deur bestaat voornamelijk uit staal en glas, dus je huis lijkt niet alleen ruimtelijker: er komt ook meer licht binnen. En meer daglicht staat niet alleen mooi, het heeft ook nog eens een positief effect op je humeur, vermoeidheid en productiviteit. Een win-win dus!

 

  1. Stalen deuren gaan lang mee

De gemiddelde levensduur van stalen deuren ligt rond de 50 jaar. Door de poedercoating gaat het stalen frame langer mee dan verf. Het geeft namelijk een beschermende laag. Veel meer dan de gangbare manier van wassen is niet nodig.

 

  1. Betaalbare stalen deuren

Misschien wel de belangrijkste reden om jouw stalen deuren bij Firma Hout en Staal te bestellen: onze stalen deuren zijn betaalbaar! Je hebt al een enkele stalen Taats deur vanaf € 1450,-. Ben je niet zo handig? Dan nemen we het inmeten en de montage voor je uit handen.

 

Bij Firma Hout en Staal heb je keuze uit 2 soorten stalen deuren: de enkele stalen Taats deur of de dubbele stalen Taats deur. Daarbij kun je kiezen uit diverse modellen, diverse kleuren van het frame en diverse handgrepen. Bekijk ook de brochure voor stalen deuren.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter