Geen producten gevonden...

Eetkamerstoelen kopen volgens de trends van 2019

  • Geplaatst op
  • 0
Eetkamerstoelen kopen volgens de trends van 2019

Het uitzoeken van nieuwe eetkamerstoelen ging een aantal jaar geleden vrijwel altijd op dezelfde manier. Je bezocht de woonboulevard, zocht een tijdloos model uit en bestelde er 4 van. Zo konden we weer jaren vooruit. En nu? Tegenwoordig tonen we meer lef en is er veel meer keuze in zowel kleur als frame. Nieuwe eetkamerstoelen nodig? Doe inspiratie op met de volgende 3 trends voor 2019.

 

1.    Mix en match verschillende modellen en kleuren

Door verschillende kleuren of modellen te combineren, wordt je eetkamer wat minder statisch. Ga voor 4 of 6 totaal verschillende stoelen of varieer enkel met de kleuren als je toch meer voor safe wilt gaan. Let natuurlijk wel op dat de kleuren niet met elkaar vloeken.

 

Onze tip? Eetkamerstoel Ralph past in vrijwel ieder interieur. Combineer Jackson Groen met Jackson Antraciet voor kleurafwisseling, of zet er een wat gewaagder model naast zoals stoel Simon in Velvet Geel.

 

2.    Kleur bekennen

Nog zo’n trend van de afgelopen jaren: een neutrale woonstijl. Veel witte muren, een bruine bank en industriële eiken kasten gecombineerd met staal. Heb je nieuwe eetkamerstoelen nodig, dan is dit de uitgelezen kans om kleur te bekennen. Enkele stijlvolle modellen in een opvallende kleur:

 

 

3.    Ga voor eco-leer

Milieubewustheid is misschien wel een van de grootste trends van de afgelopen jaren. Daarom zie je ook steeds meer meubels met eco-leer in de winkels. Ook wel bekend als ‘recycle-leer’. Eetkamerstoel Trevor is een stoel die in deze categorie valt. De eco-leer variant is minder belastend voor het milieu.

 

Ga jij voor een van deze woontrends, of speel jij liever op safe met onze neutrale design eetkamerstoelen?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media
Powered by Lightspeed