Een vuurtafel: ideaal voor de zwoele zomeravond | Firma Hout en Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
01Aug2018
Een vuurtafel: ideaal voor de zwoele zomeravond

Een vuurtafel: ideaal voor de zwoele zomeravond

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Wat is het heerlijk weer in Nederland! De temperaturen stijgen soms vol boven de 30 graden uit en we zijn blij dat we in ons landje ook eens echt zomer hebben. En hoewel we daarom natuurlijk eigenlijk niet mogen klagen, vonden wij het de afgelopen weken soms wel erg heet. Met die hoge temperaturen zijn de ochtend en de avond vaak het meest comfortabel en daar willen we goed gebruik van maken. We zijn dan ook superblij met onze nieuwe aanwinst. In deze blog lees je alles over… de vuurtafel!

 

Een romantische avond thuis

Vuurtafels zijn populair. En wij snappen maar al te goed waarom. De tafels zien er tof uit en zorgen hoe dan ook voor een gezellige sfeer. Daarnaast is een knetterend vuurtje op een zwoele zomeravond natuurlijk onmisbaar voor de nodige romantiek. En is het avonds net te veel afgekoeld maar wil je toch nog buiten zitten? Dan zorgt het vuur voor wat extra warmte.

 

 

Een vuurtafel

Een vuurtafel is een – het woord zeg het natuurlijk al – een tafel met een vuur in het midden. Het vuurt brandt op gas en alle techniek die het vuur laat branden is verwerkt is onder de tafel. Ook is er onder de tafel ruimte voor de gasfles. Dit zorgt ervoor dat het vuur en de tafel een mooi geheel vormen en het vuur natuurlijk oogt. De vuurtafels worden standaard geleverd met lavastenen. Heb je liever houtstammetjes? Deze zijn er optioneel bijbestellen.

 

Idee voor een kleine tuin

Ook voor de wat kleinere tuin is een vuurtafel een echte aanwinst. Je hebt namelijk geen plek nodig voor én een tafel én een haard, want deze tafel is een mooie combinatie daarvan. Wil je nog meer inspiratie voor een kleine tuin? Lees dan deze blog met tips voor een kleine tuin inrichten eens!

 

Onze vuurtafels

Bij Firma Hout en Staal hebben we een groot aanbod aan vuurtafels. We hebben ze in verschillende formaten en materialen. De vuurtafels zijn er in varianten gemaakt van cumaru haardhout, aluminium of een combinatie van beide materialen. Zo kun je een vuurtafel kiezen die goed bij jouw andere tuinmeubelen past. Het aluminium van de vuurtafels matcht perfect met het staal dat wij voor veel meubels gebruiken. Dus zo kun je een mooie set samenstellen.

 

 

Het is bij elke vuurtafel mogelijk om rond het vuur een glasombouw te plaatsen. Op deze manier kun je het vuur in jouw tuin net een stuk veiliger maken. 

 

Kom naar onze showroom

Wil je de vuurtafels eens in het echt bekijken? Dat kan! Wij hebben verschillende uitvoeringen van de vuurtafels in onze showroom staan. Wil je een specifieke uitvoering zien? Dan kun je het best van te voren even bellen om te vragen of we deze uitvoering in onze showroom hebben staan. We heten je van harte welkom in onze showroom in Ede om de vuurtafels te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Krijg je het al helemaal warm van de vuurtafels en wil er direct een bestellen? In onze webshop zijn alle modellen te verkrijgen.

 

Fijne zwoele zomeravond!

 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.