De serre look: Optimaal buitenleven - Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
22Mar2022
De serre look: optimaal buitenleven

De serre look: optimaal buitenleven

De vogels fluiten en de bomen beginnen langzaam uit hun winterrust te komen. De lente laat van zich horen en daar wil je natuurlijk vol van genieten. Hoe kan dat beter, dan met een prachtige serre of overdekte veranda? Het comfort van je woonkamer trek je zo in een keer door richting de tuin. Geniet in de ochtend van de groeiende en bloeiende natuur, terwijl je geniet van je welverdiende kop koffie. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

1. Wat maakt een stalen serre ideaal?
2. Voordelen van een aanbouw van glas en staal
3. Kies de perfecte terrasdeur

Probeer je een goede balans te vinden tussen wooncomfort, design, duurzaamheid en de natuur? In dat geval is een uitbouw van glazen en stalen panelen een uitgesproken gelegenheid om je woondromen uit te laten komen.

Kan jij niet wachten om te zien hoe jouw droomdesign er in het echt uitziet? Ontwerp nu jouw stalen deuren of panelen in de configurator. Zo krijg je direct goed beeld van hoe onze deuren en serres in jouw huis staan.

Wat maakt een stalen serre ideaal?

Door de gebruikte materialen wordt de serre teruggebracht tot de kern. Overbodige details worden weggelaten uit het ontwerp. Hierdoor ligt de focus op wat echt belangrijk is: een perfecte versmelting van jouw huis en tuin. Hierdoor ontstaat een ontwerp dat luxe en design uitstraalt en hierdoor is het zowel toepasbaar bij moderne als zowel toepasbaar is bij moderne als klassieke interieurs.

Voordelen van een aanbouw van glas en staal

Een uitbouw aan je huis brengt een hoop voordelen met zich mee. Wanneer je hierbij kiest voor een glas en stalen constructie, zijn de voordelen helemaal eindeloos, maar de meest opvallende hebben wij hier verzameld:

  • Je creëert het buitengevoel binnen in huis. Ongeacht de temperatuur geniet je van je tuin.
  • Glas geeft een open look, die je met steen niet kan evenaren.
  • Door het gebruik van stalen en glazen panelen trek je de woonkamer of keuken door richting de tuin. Hierdoor lijkt en oogt de woning ruimer.
  • Het gebruik van glas zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht in huis. Dat is nog eens heerlijk wakker worden. Natuurlijke lichtinval zorgt immers voor een goed gevoel.
  • De constructie is gemaakt van roestvrij staal en is daardoor bijzonder geschikt voor een uitbouw.
  • Iedere RAL-kleur kan gebruikt worden voor het stalen frame.
  • Staat de zon in de zomer de hele dag in de tuin? Dan is getint glas de perfecte oplossing.

Kies de perfecte terrasdeur

Een serre is een zeer imposant bouwwerk. Je krijgt een beter zicht op je tuin, vergroot je huis en hebt tegelijkertijd het beste van beide werelden te pakken. Hierbij zie je zaken zoals deuren snel over het hoofd. Net zoals alles in het leven, zijn de kleine dingen net zo belangrijk. De keuze van de juiste deur kan een grote invloed hebben op je leefcomfort en op de look van de aanbouw. Je hebt hierbij verschillende mogelijkheden:

  • Geen deur
    Uiteraard is een deur geen vereiste. Dit heeft als voordeel dat het uitzicht onverstoord doorloopt, zonder onderbrekingen. De serre dient dan enkel als uitbreiding van het huis en een verlenging van de ruimte. Door dit afgesloten geheel heb je via de serre geen toegang tot de tuin, maar kan je volop genieten van de natuur. Dit kan een goede keuze zijn wanneer je al voldoende toegangsmogelijkheden tot de tuin hebt of wanneer je de voorkeur geeft aan een ononderbroken uitzicht.

  • Taatsdeur
    Een taatsdeur heeft veel weg van een klassieke draaideur, zoals die overal in huis gebruikt worden. Het grote verschil zit hem in de schanieren. Deze zitten verwerkt in het frame, waardoor de deur zowel naar binnen als naar buiten kan draaien. Kies je voor een enkele of een dubbele set deuren? Uitgevoerd met veel glas, geeft deze deur het comfort van ongelimiteerde toegang tot de tuin. De mogelijkheden zijn eindeloos.

  • Schuifdeur
    Zoek je iets bijzonders om de uitstraling van je veranda naar een hoger niveau te tillen? Een schuifdeur geeft je huis net dat beetje extra. Doordat de deur bevestigd is op een rails ben je hierbij geen ruimte kwijt aan de draaicirkel van de deur.

In dit artikel hebben wij de meest gangbare opties voor een stalen en glazen uitbouw besproken, maar het kan voorkomen dat jouw voorkeur hier niet tussen zit. Neem voor meer inspiratie een kijkje op onze website. Zie je ook daar jouw droomserre niet tussenstaan? Dit is geen enkel probleem. Bel of mail ons met je verzoek en dan denken wij met je mee. Alles is mogelijk! Aanvullende woonwensen nemen wij dan ook graag mee in de aanvraag. Bedenk het en wij maken het. 

Word jij enthousiast van al het moois dat Firma Hout & Staal te bieden heeft en wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht wanneer wij nieuwe meubels ontwikkeld hebben? Volg ons dan voor de nieuwste trends op Pinterest, Facebook en Instagram

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.