Breng jouw interieur in de herfstsfeer - Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
02Nov2022
Breng jouw interieur in de herfstsfeer

Breng jouw interieur in de herfstsfeer

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Tijdens de herfst sluipt bij veel mensen het knusse gevoel in hun hart en dit gaat niet meer weg totdat de temperaturen weer stijgen. Dit is dus een uitgelezen moment om jouw huis helemaal herfstready te maken. Dus pak er een kop thee of chocolademelk bij, kruip onder je dekentje op de banken lees onze tips.

1. Wanddecoratie
2. De bank als relaxplek
3. Breng kleur terug in je interieur
4. Breng de natuur naar binnen
5. Werk met natuurlijke materialen
6. Warme materialen
7. Textuur
8. Vier vakmanschap

Wanddecoratie

In het najaar brengen wij met zijn allen nogal wat tijd binnen door. Tijd dus om extra aandacht te besteden aan een gezellige look. Met een schilderij of andere leuke wanddecoratie zet je meteen de toon. Leuke, lekker zittende meubels bepalen voor een groot gedeelte de look and feel van je huis, maar de accessoires maken het af. Met zorg gekozen items tonen immers jouw persoonlijkheid. Ga jij voor een minimalistische uitstraling of wil je snel een statement maken, zonder allerlei kleine inkopen te doen. Met een poster aan de muur zet jij de toon. Je kan zelf een leuke foto laten afdrukken op plexiglas om het extra persoonlijk te maken. Ben jij niet zo'n fotograaf? Er zijn ook vele mooie kant-en-klare posters of schilderijen te koop. Het leuke is dat je af en toe kan wisselen, bijvoorbeeld bij het begin van een nieuw seizoen.

De bank als relaxplek

Doordat wij zoveel tijd binnen doorbrengen, is de bank een perfecte relaxplek. Hij is zacht en leent zich prima om op weg te kruipen en films te kijken wanneer het buiten raast. Kies voor een bank in geel, oranje, bruin of roodtinten voor het ultieme herfstgevoel. Als jij gezegend bent met een prachtige glazen en stalen deur of raam met uitzicht op de tuin dan creëer je hiermee ook nog eens een prachtige verlenging van buiten naar binnen.

Breng kleur terug in je interieur

Over kleur gesproken: waarom zou je de aardetinten beperken tot je bankstel. Door kleur op verschillende plekken terug te laten komen ontstaat er één geheel. Kies bijvoorbeeld voor een bank en kleed in dezelfde tinten. Het kan ook subtiel, door de kleur in delen van accessoires terug te laten komen.

Breng de natuur naar binnen

De herfst is het seizoen bij uitstek om wat van buiten naar binnen te brengen. Zo geeft een schaal kastanjes of een leuke pompoen op tafel je woning direct net dat beetje extra. Wil je langer genieten van de herfstpracht dan zijn er ook bladeren, pompoenen of andere winterklassiekers van keramiek, steen of hout.

Werk met natuurlijke materialen

Dit sluit ook goed aan bij de volgende herfsttopper. Met natuurlijke materialen benadruk je het seizoen. Daarnaast geven materialen als hout, riet, wicker en ga zo maar door ook een heel knus, warm en huiselijk gevoel. Perfect om je innerlijke huismus het najaar door te helpen.

Warme materialen

Plaids en kleden zijn heerlijk knuffelbare toevoegingen aan je interieur. Als je graag op blote voeten loopt is een kleed in de woon- of slaapkamer onmisbaar. Er is niets zo heerlijk als opstaan op een koude dag en je tenen laten wegzakken in een heerlijk zacht kleed.

Textuur

Kies voor accessoires als kussens, kleden en plaids voor zachte materialen. Schapenvachtjes of diervriendelijke alternatieven hebben een grote aaibaarheidsfactor en zijn dus perfect on trend dit najaar. Grove breisels zijn nog altijd helemaal van nu en voegen een stoer accent toe aan je woonkamer. Ditzelfde geldt voor geweven materialen zoals riet of wicker. De texturen van deze items geven diepte aan je woonkamer. Door verschillende materialen en structuren te combineren oogt het geheel minder plat.

Vier vakmanschap

Het najaar is bij uitstek de gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. Zeker wanneer je creatief bent aangelegd is dit hét moment om de naaimachine van zolder te halen en zelf kussenhoezen of kleden te maken. Wanneer je zelf met keramiek werkt of sieraden maakt kan je je fantasie de vrije loop laten om jouw huis van de leukste accessoires te voorzien. Handgemaakt is authentiek en helemaal van nu. Bij Firma Hout & Staal zijn wij ook trots op ons vakmanschap. Onze meubels worden met zorg en aandacht gemaakt. Wanneer jij jouw nieuwe tafel samenstelt staat deze niet ergens in een magazijn op je te wachten. Wij maken die, van tafelpoot tot bladafwerking, helemaal op maat.

Dan hebben wij het nog niets eens gehad over licht. Als de zon laat opkomt en vroeg ondergaat, heb je veel plezier van een mooie lamp. Op deze manier breng jij het licht naar donkere dagen. Kies jij voor een exemplaar met een zichtbare lamp of is een klassieke look meer aan jou besteed? Kies in dat geval voor een gesloten lamp. Hanglampen in setjes bij elkaar geven een gezellig groepsgevoel.

Wil jij warme tinten toevoegen aan jouw interieur, maar weet je nog niet helemaal hoe je dat het beste kan doen? Onze interieurexperts helpen je graag met al jouw woonvragen. Kom langs in onze showroom om jouw favoriete stoffen en houtsoorten te selecteren. Stel je jouw vraag liever online? Maak dan gebruik van ons online formulier. Wij helpen je graag om van jouw huis een thuis te maken.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg Firma Hout & Staal dan op onze socialmediakanalen: Pinterest, Facebook en Instagram. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.