Alle stalen deuren op een rij - Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
26Mei2023
Alle stalen deuren op een rijtje

Alle stalen deuren op een rijtje

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Als je op zoek bent naar een manier om je huis of kantoorruimte een stijlvolle, industriële uitstraling te geven, dan zijn handgemaakte stalen deuren een fantastische optie. Stalen deuren zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ze zijn ook prachtig om naar te kijken. In een handomdraai verdeel je een grote ruimte in gezellige delen, sluit je een deel van de kamer af of creëer je gemakkelijk een extra kamer. Bij Firma Hout & Staal hebben wij een brede selectie stalen deuren beschikbaar, waaronder: taatsdeuren, scharnierdeuren, schuifdeuren en vaste panelen. Het kan dus moeilijk kiezen zijn welke deur aansluit bij jouw woonwensen. In dit artikel zetten wij alle stalen deuren voor je op een rij.

Taatsdeuren

Taatsdeuren zijn deuren die om een centrale as draaien. Deze deuren zijn geweldig voor mensen die van symmetrie houden, omdat ze aan beide zijden van de deur hetzelfde uiterlijk hebben. De centrale as wordt direct in de vloer en aan het plafond bevestigd, waardoor er bij deze deur geen kozijn nodig is. Dit zorgt voor een extra strakke, moderne uitstraling. Taatsdeuren zijn ook een goede optie als je ruimte wilt besparen, omdat ze minder ruimte innemen dan scharnierdeuren.

Scharnierdeuren

Scharnierdeuren zijn, zoals de naam al zegt, deuren die met behulp van scharnieren aan het kozijn zijn bevestigd. Er loopt dus een extra rand rondom de deur. Hierin wordt de deur bevestigd. Dit maakt scharnierdeuren uitermate geschikt voor iedere soort interieur. Deze klassieke en tijdloze optie vraagt, net als de taatsdeur, om enige draairuimte. Het is mogelijk om een rechts- of linksdraaiende deur te kiezen om jouw interieur compleet te maken.

Schuifdeuren

Schuifdeuren zijn deuren die over een railsysteem bewegen. Hierdoor neemt  het installeren van schuifdeuren weinig ruimte in beslag. Je hoeft immers geen rekening te houden met de draaicirkel. Dit maakt deze stalen deur dan ook tot een favoriet om een ruimte in tweeën onder te verdelen. Deze leuke deur laat je met gemak open staan, zodat dat de deur in de weg staat.

Vaste panelen

Vaste panelen zijn losse stalen en glazen panelen die op verschillende manieren jouw woning naar nieuwe hoogten tillen. Zet ze bijvoorbeeld in als verdeler van een ruimte. Hierbij gebruik je een of twee panelen om optisch een doorgang te creëren aan een zijde, terwijl er aan de andere kant een extra kamer of nis gevormd wordt. Met een knusse fauteuil of een leuke kast maak je dit hoekje compleet.

Losse panelen worden ook veel gebruikt om een ruimte te verdelen in combinatie met een stalen deur. Hiermee sluit je de ruimte gemakkelijk af, maar behoud je een prachtige lichtinval. Met een muur gemaakt van glazen en stalen panelen oogt de ruimte nog steeds ruim, omdat je alles kan zien wat zich aan de andere kant afspeelt. Uiteraard zijn hierbij ook opties mogelijk waarbij gekleurd of minder doorzichtig glas gebruikt wordt. 

Daarnaast kunnen panelen een ruimte ook volledig afsluiten. Bijvoorbeeld wanneer er zich aan beide kanten van een grote ruimte deuren bevinden. Deze panelen zijn ideaal als je op zoek bent naar een open uitstraling met veel licht, maar geen behoefte hebt aan een deur. Vaste panelen zijn beschikbaar in verschillende maten en ontwerpen, waardoor je ze op iedere gewenste plek in huis kunt gebruiken.

Zelf een stalen deur ontwerpen?

Bij elk van onze deuren heb je de keuze uit verschillende standaard ontwerpen, maar het is ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Zo kun je ervoor zorgen dat de deur perfect past bij de rest van je interieur en geeft het je de mogelijkheid om jouw artistieke stempel op het ontwerp van je deur te drukken. Onze stylisten kunnen je helpen bij het samenstellen van het perfecte ontwerp, zodat het perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Stel nu direct jouw eigen deur samen in de configurator.

Handgemaakt design

Bij Firma Hout & Staal zijn we er trots op dat we al onze deuren met de hand maken. Dit betekent dat we altijd aandacht besteden aan elk detail en ervoor zorgen dat de deur volledig naar jouw wensen vervaardigd wordt. Onze deuren worden gemaakt van hoogwaardig staal en veiligheidsglas. Dit maakt stalen deuren niet alleen een prachtige toevoeging voor jouw woning, maar ze zijn ook nog eens duurzaam en onderhoudsarm.

Met een stalen deur in huis verdeel je ruimtes makkelijk in meerdere segmenten of zelfs in meerdere kamers. Daarnaast helpt het om trappen veilig en mooi weg te stoppen. Heb jij een ruimte waarvan je niet weet welke stalen deur het beste past bij jouw wensen? Onze interieurexperts denken graag met je mee over de mogelijkheden. Daarnaast meten wij de deur graag voor je in op locatie, zodat deze altijd perfect past. Bezoek onze showroom of plan vrijblijvend een afspraak via onzewebsite. Hier kan je namelijk al onze stalen deuren zien en uitproberen.


Wil je op de hoogte blijven van alle interieurtrends of gewoon extra inspiratie opdoen? Volg ons dan op Pinterest, Facebook en Instagram.

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.