5x voorjaarsfavorieten van Vera | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
20Apr2018
5x voorjaarsfavorieten van Vera

5x voorjaarsfavorieten van Vera

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Het voorjaar is nu officieel van start gegaan! Grote kans dat je jouw eerste terrasje al hebt gepakt en misschien zelfs al een keer hebt gebarbecued. Bij de eerste zonnestralen begint het bij mij elk jaar weer te kriebelen. Ik krijg zin om mijn huisje zomerklaar te maken en wat te wisselen van meubels. Herkenbaar? Lees dan hier wat mijn favorieten zijn voor dit voorjaar!

 

1. Eettafel met bank voor buiten

Absoluut onmisbaar dit voorjaar is voor mij deze met bijpassende bank. Ik zie mezelf al helemaal genieten van een lekker wijntje met tapashapjes aan deze eettafel, samen met familie en vrienden. Deze eettafel is gemaakt zwarte, stalen kokers en steigerhout. Wat ik het leuke van deze set vind, is dat je zelf de kleur van het hout kan kiezen. Zo past het echt in iedere tuin! Mijn favoriet voor dit seizoen is toch wel de white wash beits, deze zie je ook op de foto. Lekker stoer en robuust!

 

Tuintafel met bank Firma Hout & Staal

 

2. Open stellingkast Staal en Eiken

Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe kast? Bekijk dan deze open stellingkast van eiken en staal eens. Dat wij fan zijn van de combinatie hout en staal was misschien al wel duidelijk, maar deze kast slaat alles! Het lichte eiken in combinatie met het stoere staal zorgt ervoor dat deze kast perfect is voor het voorjaar! Houd je van stoer maar ook strak? Dan is deze kast vast iets voor jou. Deze nieuwkomer is echt een aanrader!

 

Stellingkast Firma Hout & Staal Stellingskast Firma Hout & Staal Stellingskast Firma Hout & Staal

 

3. Leren eetkamerstoel Bunol

Deze gave eetkamerstoelen hebben wij in drie verschillende kleuren; donkerbruin, cognac en grijs. Dat leer helemaal in is, wisten we natuurlijk al. Maar deze stoel is wel echt mijn favoriet! De stoel is licht en dus makkelijk te verplaatsen. Ideaal met een verjaardag! En hij zit ook nog eens heerlijk. Ikzelf ga dit seizoen voor de grijze versie, deze is namelijk makkelijk te combineren met felle kleurtjes. Perfect voor het voorjaar dus! Benieuwd of deze eetkamerstoel echt zo lekker zit? Kom hem dan gerust even uitproberen in onze showroom!

 

Eetkamerstoel Bunol Eetkamerstoel Bunol Eetkamerstoel Bunol

 

4. TV-Meubel hoog & laag

Dit tv-meubel is echt mijn all-time favorite! Het staat zo speels in de woonkamer en is nog handig ook. Door de verschillende hoogtes kan je alle snoeren en kastjes netjes wegwerken, maar is er ook nog ruimte voor wat accessoires. Zet bijvoorbeeld op het hoge gedeelte de televisie en op het lage gedeelte een gave bos bloemen. Helemaal zomerproof! Door het lichte steigerhout en zwarte staal is het meubel makkelijk te combineren met alle kleuren in huis. Benieuwd hoe onze klanten het meubel combineren? Kijk dan eens op onze Facebook!

 

TV-meubel Firma Hout & Staal

 

5. Mixed Wood wand

Ben je op zoek naar een nieuw kleurtje voor op de muur? Wat dacht je dan van houtstrips? Je kunt de mooiste dingen creëren met deze panelen. Of je nu een hele muur ermee bedekt of maar een klein stukje, het is echt een eyecatcher in huis! Het is te combineren met iedere stijl en kleur. Ik ben echt een groot fan van deze panelen. Veel werk? Absoluut niet! De panelen zijn 60 bij 20 centimeter, dus je bedenkt al snel een kleine muur. Wanneer je graag een uitblinker in huis haalt, is dit echt iets voor jou!

 

Houtstrips Firma Hout & Staal

 

Wil je deze favorieten graag eens in het echt bewonderen? Kom dan snel een keer langs bij onze showroom in Ede! We geven je daar graag wat extra tips en adviezen.

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.