5 Tips voor een winters interieur | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
12Dec2022
5 Tips voor een winters interieur

5 Tips voor een winters interieur

Midden in de winter met koude, natte dagen en zonnige periodes er tussendoor, kunnen we nog even genieten van de winter voordat de lente begint. Om de winter zo comfortabel mogelijk door te komen, is het van belang een gezellige winterse sfeer in je interieur te creëren. Met de vijf tips die wij je geven, kun je op een makkelijk manier jouw interieur compleet veranderen in een klein winterwonderland. 

  1. Ga voor warme kleuren. Kleuren spelen een belangrijke rol bij het creëren van een gezellig interieur. Warme kleuren zoals aardetinten, vrolijke warme tinten, of pasteltinten... Met een warme gloed zit je goed. Door meerdere tinten te combineren, krijg je een gelaagd effect. Zo kun je sierkussens op de bank plaatsen in verschillende kleuren die bij elkaar passen en de bank afstylen met een lekker warm plaid.   



  2. Voeg licht toe. Verlichting is een sterk middel om je interieur een winterse, maar bovenal gezellige sfeer te geven. Sfeer wordt sterk door verlichting beïnvloed. Kies daarom voor lampen met een warme, gedimde gloed. Voor LED lampen ligt dit tussen de 1700K - 2700K. Met het juiste lichtplan breng je de sfeer in de woonkamer in balans. Want er iets niets zo onromantisch dan een felle lamp. 



  3. Voeg texturen toe aan je interieur. Zachte en dikke stoffen horen bij de winterse uitstraling. Lekkere, zachte stofjes, zoals (nep)dons en schapenvachten, zijn perfect voor de winter. Door verschillende texturen toe te voegen aan je interieur, zoals kussens, plaids, kleden en bont, creëer je een gezellige winterlook.



  4. Maak gebruik van sfeervolle materialen. Heb je zin om je interieur een warme uitstraling te geven? Kies dan voor materialen zoals wol, velvet, hout en riet. Bijvoorbeeld een velvet bank in cognac kleur en een eikenhouten tafel. Voeg daarnaast een rieten houtmand en een wollen kleed op de grond toe. Met deze materialen creëer je een gezellige en winterse sfeer in je huis!



  5. Voeg accessoires toe. Accessoires zijn een leuke manier om je interieur een winterse touch te geven. Kies voor decoratie met winterthema’s, zoals mooie kersttakken in een vaas, een kerstster voor het raam of grote kandelaren. Geur doet ook veel voor een interieur. Dus geurkaarsen en geurstokjes met een aangename, volle geur (zoals dennenappel, cedarwood of vanille) zijn een fijne toevoeging.


Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.