4x wooninspiratie voor industriële plankdragers | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
01Aug2021
4x wooninspiratie voor industriële plankdragers

4x wooninspiratie voor industriële plankdragers

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Heb jij onze toffe industriële plankdragers al ontdekt? Deze industriële plankdragers zijn een toevoeging aan ieder interieur en hebben een stoere uitstraling. De metalen frames met een ultra matte poedercoat kunnen gecombineerd worden met eikenhout of steigerhout. Zo kun je er gemakkelijk voor zorgen dat de wandplanken goed passen bij de andere meubels die je al hebt staan. In deze blog geven jou 4x inspirerende tips voor de industriële plankdragers.

 

1. Een industriële boekenplank

Als je aan een wandplank denkt, denk je misschien het snelst aan een boekenplank. Een boekenplank is functioneel en vaak een leuke toevoeging aan het totaal plaatje van een interieur. Leg een plank van eikenhout of steigerhout tussen twee plankdragers en je boekenplank is klaar voor gebruik. Maar wil je net iets extra’s toevoegen? Dan is het een leuk idee om meer dan twee plankdragers te gebruiken voor één plank. Zo dienen de buitenste dragers als plankdragers en de dragers die je daar tussen plaatst als soort extra boekensteun op de plank. Zo kun je de boeken leuk speels op de plank neerzetten.

 

2. Een wandplank in de keuken

Waarschijnlijk denk je wat minder snel aan de keuken als een plaatst zoek waar je jouw plankdragers wilt ophangen. Toch is ook de keuken een hele leuke plek voor een wandplank. Wil je er nog iets creatiefs aan toevoegen? Bevestig dan wat haken onderaan de plank tussen de dragers. Hieraan kun je bijvoorbeeld keukengerei hangen of wat leuke kopjes.

 


Bron: Pinterest

 

3. In de hoek

Het is origineel en heel tof: een wandplank in de hoek van een ruimte. Plaats een plankdrager aan de ene muur en eentje aan de andere muur. Plaats tussen die twee dragers een plank in de vorm van een L. We kunnen ons voorstellen dat dit niet heel duidelijk klinkt. Als je onderstaande afbeelding bekijkt snap je vast direct wat we bedoelen :)

 


Bron: Pinterest

 

4. Gewoon als industriële woondecoratie

Niet elke woonaccessoire hoeft natuurlijk een functionele reden te hebben. Sterker nog, we zijn gek op accessoires in huis die de boel gewoon een stuk op leuken. De plankdragers zijn supergoed te gebruiken als industriële woondecoratie. Plaats er een leuke cactus op en een fotolijstje en je bent eigenlijk al klaar! Het leuke van twee losse plankdrager is dat je zelf de ruimte tussen de twee dragers kunt bepalen en dus zelf kun kiezen hoe lang de plank is die je er tussen plaatst. Zo kun je ook nog spelen met verschillende lengtes wandplanken.

 


Bron: Pinterest

 

Wil je graag meer wooninspiratie? Kom gezellig langs in onze showroom in Ede

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.