Tuinmeubel musthaves: Samen zetten wij jouw tuin in het zonnetje - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
26Feb2022
Tuinmeubel musthaves: Samen zetten wij jouw tuin in het zonnetje

Tuinmeubel musthaves: Samen zetten wij jouw tuin in het zonnetje

Het is bijna zover! We laten de winter achter ons en verwelkomen de lente met open armen. De winter heeft zo zijn sporen nagelaten in de tuin. De takken zijn nog kaal, de bestrating heeft een groene gloed gekregen en het tuinmeubilair staat nog veilig opgeborgen in de schuur. Laten we samen de tuin weer in het zonnetje zetten! Het is de hoogste tijd.

Een aantal musthaves mogen het aankomende “zonseizoen” niet ontbreken. 

1. Nonchalant tafelen
2. Zorgeloos buitenseizoen
3. All Day in Bed
4. Vrolijke sierkussens
5. In vuur en vlam

Nonchalant tafelen: picknicktafel 2.0

Een picknicktafel heeft altijd een ongedwongen, nonchalante en gezellige sfeer om zich heen hangen. Dit meubel heeft door de jaren heen een behoorlijke upgrade gehad. De ouderwetse picknicktafel zie je nog veel terug in parken, recreatieparken en horeca. Maar ook in de alledaagse achtertuin veroveren ze nog vaak een plekje. Sommige in originele staat, aan andere iets gesleuteld. Hoe je het ook went of keert, met een picknicktafel wordt het altijd gezellig. 

Product: X-Frame Tuintafel en X-Frame tuinbank | Firma Hout & Staal

Een tuintafel als deze nodigt uit om met meerdere mensen aan te gaan zitten. Ondanks dat deze uitvoering een iets moderne look heeft, geeft het alsnog een speels effect. Stijl deze bank af met leuke, kleurrijke zitkussens en je hebt een knusse plek voor alle zonnige dagen! 

Zorgeloos buitenseizoen: onderhoudsvriendelijk tuinmeubilair

Tuinmeubels krijgen gedurende het jaar aardig wat te verduren. Een flinke dosis zonlicht, een plens water, schuivende glazen en plakkende limonade. Meubels die tegen een stootje kunnen zijn dus echt geen overbodige luxe. Wil jij een zorgeloos buitenseizoen? Kies dan voor onderhoudsvrij tuinmeubilair. 


Product: Tuinstoel Sophie | Firma Hout & Staal

Tuinmeubels gemaakt van het materiaal aluminium, kunststof of wicker zijn volledig weerbestendig en makkelijk schoon te houden en te onderhouden. In tegenstelling tot stoffen en houten tuinbanken of stoelen is kunststof niet zo snel onder de indruk van fel zonlicht of plensbuien. Dit materiaal is volledig kleurvast. Het weer “trekt” hier niet gemakkelijk in, waardoor schimmel geen kans krijgt. Het is zowel een duurzame als een praktische aankoop waar je jarenlang plezier van hebt!

All Day in Bed: liever lui dan moe

Soms ben je liever lui dan moe en is alles wat je nodig hebt een lekker bed en een goed boek. Als het mooi weer is doe je dit natuurlijk het liefste lekker buiten in de openlucht. Zet er een bijzettafeltje naast en je weet zeker dat als je eenmaal ligt, je voorlopig ook even niet meer hoeft op te staan, of eigenlijk op wilt staan.


Product: Daybed Emma | Firma Hout & Staal

Daybed Emma is voorzien Sunbrella stof. Deze stof is speciaal ontwikkeld voor het buitenleven en mega comfortabel. Dit materiaal ademt, is schimmelbestendig, water- en vuilafstotend en gemakkelijk schoon te houden. Dit bed kan het hele jaar buiten vertoeven!

Buitenaccessoires: vrolijke sierkussens

Met kussens transformeer je op een gemakkelijke én snelle manier een ruimte. Dit kan zowel een binnen- als buitenruimte zijn. De verschillende vormen, kleuren, materialen en patronen kunnen een interieur bij elkaar brengen of juist zorgen voor een gaaf statement. Kussens stralen van zichzelf al warmte uit en zijn absoluut onmisbaar in het interieur.

Product: Diverse kussentjes in verschillende kleuren en materialen | Firma Hout & Staal

Ben jij ook zo gek op kussentjes? Probeer eens te spelen met verschillende vormen. Ga bijvoorbeeld voor de combinatie: vierkant, rechthoekig en rond. Plaats hierbij het grootste kussen achteraan en de kleinste op de voorgrond. Hierdoor creëer je diepte en contrast. 

Zoals je ongetwijfeld weet zijn er oneindig veel kussentjes met verschillende motieven, nog meer dan verschillende kleuren. De tip om verschillende prints zoals strepen, bloemen en bolletjes te combineren met een effen kleur is simpel. Zoek naar modellen met een gemeenschappelijke kleur. Dus, hoewel de motieven heel verschillend zijn, is de kleur de verbindende factor.

In vuur en vlam: vuurtafel en vuurzuil

Zeg je zwoele zomeravond, dan zeg je (kamp)vuur. Een vuurtafel zorgt ervoor dat jij langer (met jouw visite) van het buitenleven kunt genieten. Het zorgt voor warmte, maar bovenal voor gezelligheid. Een vuurtafel is uitermate geschikt voor onder de veranda of een overkapping, want rook en vonken zijn niet van de partij. Dit maakt zo’n vuurtafel de perfecte oplossing voor meer warmte, sfeer en gezelligheid in de tuin. Zo geniet jij optimaal van de zwoele zomeravonden in jouw tuin en kan je de zomer nog een beetje “verlengen”. 

Product: Vuurtafel River | Firma Hout & Staal

Vuurtafel River is gemaakt van Cumara hardhout. Dit maakt het mogelijk om de tafel het hele jaar buiten te laten staan. De vuurtafel is voorzien van een aluminium frame. Dit frame is in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar! Een vuurtafel als deze maakt jouw tuin een waar paradijs. 

Wil jij samen met ons jouw tuin in het zonnetje zetten?

Kom gerust langs in onze showroom. Deze is onlangs weer aangevuld met nieuwe producten die zullen stralen in het hoogseizoen.

Onze interieurstylisten helpen jou graag bij jouw zoektocht naar de juiste meubels en accessoires. Samen zorgen wij ervoor dat het een feestje wordt om buiten te vertoeven.  

Wil je op de hoogte blijven van alle interieurtrends of als eerste op de hoogte zijn van nieuwe meubel toppers? Volg ons dan op Pinterest, Facebook en Instagram

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.