Langer genieten van jouw tuin: vuurtafels en vuurzuilen van Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
30Mar2022
Langer genieten van jouw tuin: vuurtafels en vuurzuilen

Langer genieten van jouw tuin: vuurtafels en vuurzuilen

Door: Firma Hout & Staal Reacties: 0

Niet alleen langer genieten van de zwoele zomeravonden, maar ook eerder beginnen met de gezellige lenteborrels! Optimaal genieten van het (buiten)leven, dat is waar wij met zijn allen heel erg naar verlangen. In het voorjaar kan het weer overdag al aangenaam zijn, maar laat de avond zich nog van zijn koude kant zien. Verwarm een overdekte ruimte, zodat je ook in de avonduren comfortabel kunt genieten van het buiten zijn.

  1. Vuurtafel: comfortabel borrelen
  2. Vuurzuil: een chique buitenplaats
  3. Plaids: een warme deken


Vuurtafel: Warme veranda

Een veranda is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuin. Zodra de zon gaat schijnen fungeert deze als een tweede woonkamer. Er wordt dus steeds meer aandacht besteed aan de extra features om zoveel mogelijk comfort te halen uit deze investering. Denk hierbij aan een mooie op maat gemaakte loungeset of bank, een comfortabele fauteuil, kussens met gezellige prints én natuurlijk een sfeervolle vuurtafel. Dit maakt de ruimte in een mum van tijd lekker warm en het voegt direct meer sfeer toe! Samen met jouw gezelschap kan je lekker rondom het vuur een drankje drinken en verhalen uitwisselen. Wil jij optimaal gebruik maken van de warmte? Dan kan je ervoor kiezen om de veranda door middel van glazen (deur)panelen af te sluiten.

Vuurzuilen: Chique buitenplaats

Wil jij wél sfeer toevoegen door middel van vurige vlammen, maar wil je hier niet jouw hele indeling door laten bepalen? Misschien is een vuurzuil dan precies wat je zoekt! Een vuurzuil is een stukje gezelligheid voor in de tuin en kan letterlijk overal in de tuin geplaatst worden. In de veranda, buiten de veranda. Bij de entree of bij de zithoek. Het is een chique eyecatcher die zorgt voor warmte, sfeer én verbinding. Want op een koudere avond zoekt iedereen toch het liefst de warmte op!

Plaids: Een warme deken 

Een aantal jaren geleden waren ze er ineens: de dekentjes op het terras. Deze trend is overgevlogen vanuit Scandinavië. Ondertussen zijn ze ook in Nederland niet meer weg te denken. Wij nuchtere Hollanders houden van buiten zijn, ook al is het fris. Daarom zijn plaids ideaal. Ook thuis in de tuin zorgen deze plaids voor warme benen of een extra jas. Daarbij komt nog eens kijken dat deze vaak voorzien zijn van een leuke kleur en vrolijke print. Het geeft jouw buitenruimte gelijk een huiselijke sfeer, wat het heel gezellig maakt om buiten te zitten. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.