Lezen: 4 stylingtips voor een metalen kast met eiken hout | Firma Hout en Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
11Mar2019
De metalen kast met eikenhout: 4 stylingtips voor deze eyecatcher

De metalen kast met eikenhout: 4 stylingtips voor deze eyecatcher

Waar de houten eettafel met donkere, stalen poten al langer in menig huishouden te zien is, maakt nu ook de metalen kast met hout zijn opkomst. Het hout geeft je woonkamer een warme uitstraling, waarbij metaal het geheel net een tikkeltje stoerder maakt.

 

In ons assortiment vind je diverse metalen kasten met hout: van boekenkasten tot aan dressoirs en buffetkasten. Hoe haal je hier het maximale uit en zorg je ervoor dat dit meubel een ware eyecatcher wordt? Wij geven je 4 stylingtips!

 

1. Maak gebruik van een aantal grote, opvallende eyecatchers

En daar komt ook direct een tegenhanger: plaats niet té veel meubels in een kamer. De combinatie van de materialen zorgt ervoor dat de kamer open en ruimtelijk is. Plaats je te veel (grote) meubels in een ruimte, dan wordt het geheel weer een stuk kleiner. En we willen niets liever dan dat onze woonkamer ruimtelijk lijkt, toch? Plaats daarom een aantal grote of opvallende eyecatchers in je kamer.

Monza metalen stellingkast open 

Onze favorieten? Combineer een open stellingkast van staal en eiken met een meubel die voornamelijk bestaat uit hout met hier en daar wat subtiele stalen details, zoals ons rustiek houten dressoir.

 

2. Opvallende kleuren combineren met metalen meubels

 

Niet iedereen durft het, maar een metalen meubel komt nog beter uit in combinatie met een opvallend gekleurde bank. Okergeel? Saffierblauw? Robijnrood? Misschien niet je eerste keuze, maar het versterkt elkaar echt.

 

Onze bankstellen zijn in diverse opvallende kleuren verkrijgbaar. Kijk in ons online bankstellen-assortiment of kom langs in onze showroom in Ede om ze te bewonderen.

 

3. Groen doet het altijd goed

Niet alleen zijn planten goed voor meer zuurstof in de kamer, ze geven je metalen kast ook nog eens extra karakter. Heb je een hoge kast in gedachten? Plaats een hangplant, zoals de lipstickplant, bovenop de kast om het geheel net wat minder strak te maken en een speels effect te creëren. Wissel de hangplant af met een aantal kleine cactussen of vetplantjes.

 

4. Zet je stalen meubels in de spotlight

En dan bedoelen we létterlijk in de spotlights, want het is natuurlijk een pronkstuk! Voor ieder type meubel hebben we bijpassende industriële lampen in ons assortiment. Plaats hem in de kast, op het dressoir of ga voor een staand exemplaar. 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.