Geen producten gevonden...

Oud massief eiken tafel met stalen poten


Dikte tafelblad: 6 cm. Echt oud eiken dat minimaal 80 jaar oud is.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Oud massief eiken tafel: praktische informatie

De oud massief eiken eettafel is gemaakt van eiken dat minimaal 80 jaar oud is. Het blad is 6 cm dik en in diverse maten te bestellen. Samen met de stalen kokers is de tafel volledig naar wens samen te stellen. De standaard afmetingen van de tafel: 78 cm hoog, 100 cm breed.

 

De afwerking van de massief oud eiken tafel

Voor een beter behoud van de stalen poten, kunt u het frame laten poedercoaten in diverse kleuren. Een poedercoat beschermt het frame namelijk tegen roestvorming en geeft het geheel een egale coating.

 

Aan de onderkant van het stalen frame zijn plastic doppen gemonteerd. Dit om uw vloer te beschermen bij het verschuiven van de tafel.

 

Het massief oud eiken tafelblad kan zowel onbehandeld als behandeld geleverd worden.

 

Eigenschappen massief eiken tafel op de foto

Het oud eiken tafelblad dat op de foto te zien is, is onbehandeld. Wel zetten wij het blad standaard in een ultra matte lak. Hierdoor is uw tafelblad beschermd tegen vlekken: u wilt natuurlijk geen kringen op uw tafel! De lak is onzichtbaar, dus de tafel blijft zijn mooie, matte uitstraling behouden.

 

Goed om te weten: bij een oud eiken blad kan er in de lengte en breedte een marge zitten van 5 cm.

 

Gratis verzending van de tafel

Deze bijzondere oud eiken tafel wordt gratis thuisbezorgd! Geen gedoe dus met het lenen of huren van busjes. Wij zorgen ervoor dat de tafel goed bij u thuis aankomt. Wel dient u zelf de poten aan het blad te monteren. De poten laten monteren door ons? Ook dat kan tegen een meerprijs.

 

De tafel afhalen

De tafel kan afgehaald worden in onze showroom in Ede. Zowel het afhalen als het bezorgen kunt u in het bestelproces aangeven.

 

Vragen over de oud eiken tafel?

Heeft u vragen over de massief oud eiken tafel? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media