Geen producten gevonden...

Oud massief eiken tafel 6 cm


Echt oud eiken tafel van massief 6 cm dik eiken dat minimaal 80 jaar oud is.

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Een uniek stuk in jouw woonkamer. Gemaakt van oud eiken balken van minimaal 80 jaar oud. Kom naar de showroom om dit kunstwerk te bekijken.

De eettafel, gemaakt van stalen kokers en een echt oud eiken blad van 6 cm massief eiken, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 78 cm. De breedte van het blad is 100 cm.
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame.


Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt als de poten open zijn aan de onderkant. 
 

Het blad van de tafel is 6 cm dik en gemaakt van eiken. Het blad op de foto is onbehandeld. Wij zetten het blad standaard in een ultra matte lak. Hierdoor is de tafel beschermd tegen vlekken. Het is een onzichtbare lak, dus de tafel blijft zijn mooie matte uitstraling houden.
Bij een oud eiken blad kan er in de lengte en breedte wel een marge zitten van 5 cm. 

 

De tafel wordt gratis verzonden! U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media