Eettafel A-frame


Stoere en stevige eettafel van Hout & Staal

Levertijd: Binnen ongeveer 7 weken gereed

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*100 mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren, staat uw kleur er niet tussen? Zet de kleur dan in het opmerkingeveld, of neem contact met ons op. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is onbehandeld staal.


Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.
 

Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Dit kan in Whitewash, Greywash of kleurloos. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden.  De poten en het blad van de tafel worden los bezorgd. Er zitten schroeven bij om de poten aan het blad te monteren. De chauffeur kan u hier niet bij helpen.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.


Hout
Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout.  

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media