Geen producten gevonden...

Steigerhout tv meubel: praktische en fraaie tv-kast met trendy uitstraling

Een steigerhout tv meubel is niet alleen handig voor het plaatsen van je televisie en eventuele randapparatuur,het is meteen ook een mooi en opvallend meubelstuk, gemaakt van oud, gebruikt steigerhout. Een tv meubel van steigerhout dat jarenlang geleefd heeft op de bouwplaats, en dat nu aan een tweede leven begint als tv-kast in jouw woonkamer.

Design TV meubel van steigerhout

Toen onze ontwerpster de eerste keer voor een tv meubel steigerhout en staal gebruikte, zag zij direct dat het goed was. Het stoere van de ruwe materialen creëert een mooi contrast met de hightech uitstraling van een moderne televisie. Je kunt dit hoog-laag tv meubel precies zo samenstellen als je wilt, met verschillende hoogtes en lengtes van de elementen. Dit betekent dat je vooraf rekening kunt houden met de op je tv meubel te plaatsen apparatuur, met naast de televisie ook een eventuele geluidsinstallatie (denk aan voldoende ventilatie!) en de home cinema speakers.

Steigerhout kan veel hebben

We bedoelen hiermee enerzijds natuurlijk dat steigerhout tegen een stootje kan. Maar ook dat een
steigerhouten tv meubel zich snel thuis voelt in elke omgeving. Het is strak vormgegeven, maar heeft door de materialen toch ook iets nonchalants. Daardoor kun je een tv meubel van steigerhout ook prima combineren met een meer klassieke inrichting van je woonruimte. Dat is trouwens ook een kwestie van durven combineren. Een steigerhouten tv-meubel naast een antiek eiken dressoir... gewoon dóen!

Combineren met andere steigerhouten meubels

Wil je toch liever een gecoördineerde uitstraling in je woning, dan kun je natuurlijk ook je steigerhout tv-meubel combineren met andere robuuste en moderne meubels van steigerhout en metaal. Zoals onze stoere steigerhouten eettafels of de metalen buffetkasten. Heus, wij hebben er geen enkel bezwaar tegen als je je complete woning wilt inrichten met onze steigerhouten en metalen meubels (-;. Dus kijk gerust uitgebreid rond in onze webshop. En wil je ter zake kundig advies? Neem dan contact met ons op!

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media