• Lorem ipsum

Het meest multifunctionele meubel in huis!

Artikelcode HF-11.039
€109,00
Kruk Gauton
€109,00
Artikelcode SE-23.005
€79,00
Kruk Jaipur
€79,00
Artikelcode 157583879
€160,00
Lederen poef
€160,00
Stukprijs: €160,00 / Stuk

Het meest multifunctionele meubel in huis!

Misschien denk je er niet direct aan om een kruk te kopen voor je nieuwe huis, maar wij kunnen je dit zeker aanraden. De zitkruk is namelijk het meest multifunctionele meubel in huis. Het gemak merk je pas zodra je er één hebt aangeschaft. Je kunt een één kruk namelijk gebruiken als extra zitplek wanneer er visite is, opstapje voor de kinderen, maar ook vooral als bijzettafeltje. Omdat de kruk zoveel verschillende functies kan hebben en deze altijd leuk staan in je interieur durven wij te zeggen dat je nooit genoeg krukjes kan hebben.

Krukken in alle soorten en maten

Omdat krukken zoveel verschillende functies hebben, is het van belang dat ze wel mooi aansluiten op het interieur. Hierbij zijn en de kleur en het materiaal van de andere meubelen in huis erg belangrijk. Daarom zijn er krukken in alle soorten en maten. Zoek jij een hoog of een laag krukje? Moet deze strak of retro vormgegeven zijn? En wil je een krukje van hout of kunststof? Zoals je ziet zijn er vele opties maar is het ook leuk om eens een keer een compleet andere stijl kruk te pakken. Het resultaat hiervan zal je positief verrassen!

Waar plaats je de kruk in huis?

Op deze vraag is makkelijk antwoord te geven. Een kruk kan je namelijk bijna overal kwijt in huis. Het multifunctionele meubel staat niet snel in de weg staan en wordt eigenlijk altijd wel erbij gepakt omdat deze zo flexibel is en weinig ruimte in beslag neemt. Heb jij een hoge tafel of bar in huis? Dan kan je ook altijd nog gaan voor de barkruk. Deze verkopen wij ook en is hiervoor een uitstekende keuze!

Krukken van Firma Hout & Staal

Je kunt natuurlijk altijd online een kruk bestellen bij ons maar ook in de winkel ben je van harte welkom. Hier helpen onze interieuradviseurs jou graag door het beste advies te geven over de mogelijkheden in jouw huis. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom, daar helpen we je graag én kan je zelf ervaren welke kruk jij het lekkerst vind zitten!