Geen producten gevonden...

Metalen buffetkast. Ook met laden en glazen deuren.

Wist jij dat een buffetkast van metaal zo’n mooi, strak opbergmeubel kon zijn? Wij hebben diverse stalen buffetkasten in ons assortiment, al dan niet voorzien van metalen laden en deuren van glas in metaal. Deels te gebruiken als vitrine voor je mooiste spulletjes of boeken. En deels voor het opbergen van dingen die je liever uit het zicht bewaart. Opgeruimd staat netjes! Bekijk hieronder ons aanbod en kies de metalen buffetkast die bij jouw smaak past.

Stalen buffetkast - fraai staaltje vakwerk in metaal

Wie het eerste bedacht om voor het construeren van een buffetkast staal te gebruiken? Wij weten het niet. Misschien waren de eerste metalen buffetkasten wel een afgeleide van industriële metalen kasten. Of wellicht werden ze in laboratoria gebruikt om bepaalde stoffen veilig op te bergen in een stevige stalen kast. Staal, zeker als het goed gelakt is, is immers een duurzaam product dat tegen een stootje kan. Hoe dan ook, jij kiest natuurlijk geen buffetkast voor het opbergen van chemicaliën of medicijnen. Jouw stalen buffetkast is gewoon een bijzonder meubel dat goed tot zijn recht komt in een modern interieur. Maar dat zich door zijn retro-uitstraling ook in een meer klassieke omgeving prima thuis voelt.

Metalen buffetkast bespaart ruimte

Een buffetkast van metaal neemt minder ruimte in dan een houten kast. Ten eerste optisch. De kast lijkt ranker en ‘minder aanwezig’ dan een buffetkast van hout. Maar ook reëel gezien is een metalen buffetkast een ruimtewinner. Door de constructieve eigenschappen van staal kunnen we de wanden en poten veel dunner maken zonder verlies van soliditeit. Kijk ook maar eens naar de glazen deurtjes. De stijltjes zijn heel rank, waardoor er meer licht in de kast komt. Zo wordt een metalen buffetkast ook een handig meubel voor in kleinere ruimten, zoals de keuken. Ideaal voor een mooie verzameling bordjes en kommetjes, en bijvoorbeeld de ontbijtspullen.

Een stalen buffetkast kopen

Je kunt onze stalen buffetkasten hieronder gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. Wil je toch liever eerst de buffetkast van dichtbij kijken? Kom dan naar onze showroom in Ede.

 

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media