• Lorem ipsum

Shop stoere hoekbanken van Firma Hout & Staal

Shop stoere hoekbanken van Firma Hout & Staal

Hoe kies ik de juiste hoekbank?

Een hoekbank biedt veel zitplek en vult door de grote de ruimte goed in. Het mooie van Firma Hout & Staal is dat we enorm veel mogelijkheden bieden om de hoekbank naar eigen wens samen te stellen. Handig als je geen standaard bank wilt, maar ook geen idee hebt hoe hij eruit moet zien. Onze stylisten nemen graag alle opties met je door om jouw droombank te creëren.

Hoe meet ik de hoekbank in?

Misschien heb je al rondgekeken op Pinterest of Instagram en heb je precies voor ogen wat voor hoekbank je wilt. Dat is super, want nu moet je alleen nog het formaat uitzoeken. Meet de hoekbank vooraf in door kranten neer te leggen op de plek waar de bank moet komen. Zo weet je precies hoeveel ruimte je nog overhoudt voor bijvoorbeeld een salontafel.

Accessoires bij je bank

Kleed je bank aan met bijpassende accessoires om een gezellige sfeer te creëren. Neem bijvoorbeeld een plaid in een ander kleurtje voor een speels effect. Of een dienblad op de leuning om je koffie of thee op te leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoekbanken bestel je bij Firma Hout & Staal

Doorloop ons gemakkelijke bestelproces online of kom met je wensen langs in onze showroom; ook daar helpen wij je graag. Nadat de bestelling is geplaatst, gaan wij aan de slag en houden we je op de hoogte over je bestelling. Bij besteding vanaf € 500,- bezorgen wij gratis!