• Lorem ipsum

Vloerlampen

Vloerlamp Kubus
Vloerlamp Kubus
Deze stoere vloerlamp kubus sluit mooi aan bij een industrieel interieur.
€169,00
Vloerlamp Janine
Vloerlamp Janine
Vloerlamp Janine
€127,50
Vloerlamp  Margolo
Vloerlamp Margolo
Vloerlamp Margolo
€175,95
Vloerlamp Tebes
Vloerlamp Tebes
Vloerlamp Tebes
€109,95
Vloerlamp Adeta
Vloerlamp Adeta
Vloerlamp zwart 147 cm
€249,95
sale
Vloerlamp koper
Vloerlamp koper
Vloerlamp koper
€152,90€80,00
sale
Vloerlamp goud
Vloerlamp goud
Vloerlamp goud
€152,90€80,00
Vloerlamp 3-poot
Vloerlamp 3-poot
Vloerlamp 153-220 cm
€174,90
Vloerlamp zwart 150 cm
Vloerlamp zwart 150 cm
Vloerlamp zwart 150 cm
€218,90

Vloerlampen

Vloerlamp kopen

Ga je een nieuwe vloerlamp kopen? Leuk! Een vloerlamp is vaak een van de meest opvallende lampen van je interieur. Daarom is het belangrijk dat je een lamp uitzoekt waar je blij van wordt, die perfect bij jouw andere meubels past en die valt binnen de woonstijl van jouw interieur. Bij de zoektocht naar jouw favoriete vloerlamp is het goed om je af te vragen wat de lamp voor jou moet bereiken. Moet de lamp vooral een echte eyecatcher in jouw interieur zijn of is het minstens zo belangrijk dat de vloerlamp voldoende licht geeft?

Vloerlamp van hout en staal

Bij Firma Hout en Staal kun je terecht als je naar een vloerlamp op zoek bent die best mag opvallen. Onze vloerlampen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en staal. Veel van onze lampen zijn een mooie combinatie van die twee materialen. De vloerlamp heeft dan een houten poot en de kap is gemaakt van staal. Onze vloerlampen hebben een mooi design en zijn een echte toevoeging aan jouw interieur.

Industriële vloerlamp

Veel van de meubels die je bij Firma Hout en Staal vindt, passen perfect binnen de industriële woonstijl. Zo zijn ook onze vloerlampen industrieel. Wij vinden het belangrijk dat je met onze meubels een mooi interieur kunt samenstellen. Daarom passen al onze meubels goed bij elkaar. Voor een industriële vloerlamp ben je dus bij ons aan het goede adres!

Kom kijken bij Firma Hout & Staal of bestel online

Wist je dat je de meubels van Firma Hout en Staal ook in het echt kunt bewonderen en ervaren? In onze showroom in Ede staat de koffie altijd voor je klaar. Kijk lekker op je gemak rond of vraag om advies. Heb jij je keus al kunnen maken en weet je precies wat je graag wilt hebben? Dan kun je dit ook makkelijk en snel bestellen in onze webshop. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen, maar je kunt deze ook afhalen in onze showroom. Heb je vragen of wil je graag vanuit huis woonadvies? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!