Geen producten gevonden...

TV-meubel Hout en Staal Boomstam eiken


Stoer tv-meubel van Boomstam eiken.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Tv-meubel Hout & Staal, gemaakt van stalen kokers (50*50 mm) en eikenhout. 

Het tv-meubel is altijd 45 à 50 cm diep. Deze diepte kan altijd variëren i.v.m. de boomstamzijde. De hoogte van het meubel is altijd 51 cm. De tussenruimte tussen de planken in is 26 cm. Het eiken bovenblad is 40 mm dik.

Soort eiken  

Dit TV-meubel wordt gemaakt van Slavonisch eiken. Dit is een eikensoort die afkomstig is uit Slovenië en langzamer groeit dan eiken uit Frankrijk of Roemenië. Doordat het eiken langzamer groeit heeft het een hogere dichtheid en een hoger soortelijk gewicht. Het eiken is dus ook harder dan ander eiken. Het nadeel hiervan is dat het eiken door de hogere dichtheid de olie anders absorbeert dan ander eiken, waardoor de kleur bij dezelfde olie net iets anders kan zijn. Bij Skylt lak doet dit probleem zich niet voor.

 

Behandeling frame

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto’s is onbehandeld.

 

Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.

 

Behandeling van het blad

U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen monocoat 2 componenten olie aan op het meubel. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie aanbrengen op het blad.

 

Bezorging

Het is mogelijk het meubel te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan het meubel ook voor u gemonteerd worden.

 

Afhalen van uw meubel(en) is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media