Geen producten gevonden...

TV-meubel Eiken & Staal 120 cm


TV-meubel van Eiken & Staal

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Binnen ongeveer 7 tot 8 weken gereed

TV-meubel, gemaakt van stalen kokers (20*80 mm) en eiken (fineer, wel echt rustiek eiken!). Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Alle scharnieren in het meubel zijn van hoge kwaliteit en van het merk Blum! De lades en deurtjes werken allemaal met softclos. Het meubel is van hoge kwaliteit en wordt in Nederlanda geproduceert. Tegen meerprijs kan het meubel ook helemaal op maat worden gemaakt.

Behandeling frame
Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto’s is  onbehandeld.
 
Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.

Behandeling van het hout
Standaard is het meubel onbehandeld. Wij kunnen het meubel voor u behandelen met Rubio monocoat olie voor € 90,-. Op de foto is Monocoat Natural olie gebruikt.

Werking van het hout
Omdat er gebruik wordt gemaakt van eiken fineer (dat duurder en duurzamer is dan massief eiken) werkt het meubel niet meer. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het eventueel krom trekken van de deurtjes!

Maten van het meubel
Het meubel is totaal 60 cm hoog, 50 cm diep en 120 cm lang (bij 2 kastjes). De ruimte tussen het hout en de vloer is 15 cm. Je kunt per deel hoe je het ingedeeld wilt hebben. Een kastdeurtje is standaard. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een klep, een open vak of een lade.


Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. Het meubel komt volledig gemonteerd aan. 

Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media