Geen producten gevonden...

Tafelpoot U-kruis


Stoere en stevige eettafel van Staal en gebruikt hout.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (50*100 mm) en steigerhout, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren, staat uw kleur er niet tussen? Zet de kleur dan in het opmerkingeveld, of neem contact met ons op. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming. 
 

Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Wij brengen 2 lagen beits aan op de tafel. Tussen de lagen door wordt de tafel geschuurd om een gladder resultaat te bereiken. Dit kan in Whitewash, Greywash of kleurloos. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. 


  • Hoogte tafel: zelf te kiezen
  • Hoogte van grond tot onderkant blad: hoogte tafel - 7,5 cm
  • De tafelpoten worden los van het blad geleverd. Deze kunnen met de bijgeleverde schoreven aan het blad worden gemonteerd.


Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. De kosten hiervan bedragen € 65,-
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media