Geen producten gevonden...

Sherwood eiken tafel met stalen poten


Met 6cm dik tafelblad

€860,00
€660,00
Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Sherwood eiken tafel: praktische informatie

De eettafel is in diverse maten te bestellen. De standaard hoogte van de eettafel is 76cm. De standaard breedte van het eiken tafelblad is 100cm. De eettafel is gemaakt van een rustiek Sherwood-eiken boomstamblad met stalen kokers als onderstel.

Laat uw eiken eettafel op maat maken

Wenst u uw tafel in een andere lengte en/of breedte? Dat kan! Bijna alles is mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Extra’s voor langer behoud van uw tafel

  • Poedercoating: Een poedercoat beschermt het frame tegen roestvorming en vormt daarnaast een egale coating over het frame van de stalen poten. U kunt uw frame (tegen meerprijs) laten poedercoaten in diverse kleuren. Veel van onze onderstellen in de showroom hebben een mat zwarte poedercoat. 
  • Plastic doppen: wij monteren, wanneer van toepassing voor het frame, plastic doppen aan de onderkant. Dit voorkomt slijtage en beschadiging van uw vloer.

Kenmerken van de eiken tafels op de foto

Het massief eiken blad van de tafel is 4,5 tot 5 cm dik en gemaakt van rustiek eiken. Het blad op de foto is behandeld met monocoat White 5% op foto 4-5-6 en Pearl Grey op foto 1-2-3. Als u kiest voor een onbehandeld blad, kunnen er kringen in komen door bijvoorbeeld een glas met drinken. U kunt het blad door ons met olie laten behandelen, maar u kunt dit ook later zelf doen.

Wij bezorgen de Sherwood eiken tafel bij u thuis

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. De poten worden dan los geleverd. Die dient u zelf aan het blad te monteren. Bent u niet zo handig of niet in staat dit zelf te doen? Dan kunnen wij de stalen poten -tegen meerprijs- voor u monteren.

 

Afhalen van de tafel is ook mogelijk in onze showroom in Ede.

Review door Leotine di Majo, Geplaatst op 22-03-2019.
Prachtig!!!! Precies wat ik zoek. Mijn dochter is haar huisje aan het mooi maken. Ik zou haar dolgraag willen verassen.
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media