Salontafel Hout & Staal


Stoere salontafel die past bij veel van onze meubelen.

Levertijd: Binnen ongeveer 7 weken gereed

Salontafel, gemaakt van stalen kokers (50*50 mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan het meubel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren, staat uw kleur er niet tussen? Zet de kleur dan in het opmerkingeveld, of neem contact met ons op. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is mat zwart gepoedercoat.


Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.
 

Het blad van het meubel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Dit kan in Whitewash, Greywash of transparant. Allen zijn waterafstotend en zullen het meubel goed beschermen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, is dit gevoelig voor vlekken. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk het meubel te laten verzenden. Het meubel wordt compleet gemonteerd bezorgd. Er zitten schroeven bij om de poten aan het blad te monteren. De chauffeur kan u hier niet bij helpen. U dient de chauffeur te helpen met tillen.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media