Geen producten gevonden...

Rustiek Eiken Ovale tafel Swiss line


Rustiek Eiken Ovale tafel Swiss line.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

De eettafel, gemaakt van stalen kokers en een rustiek eiken ovale blad, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De breedte van het blad is 110 of 120 cm. De lengte van de tafel is 200, 220, 240, 260, of 280 cm
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is mat zwart gepoedercoat. Het frame is 90 cm breed en 140 cm lang. De onderkant is dicht gelast, zodat hier filtjes onder kunnen worden geplaatst.
 

Het blad van de tafel is 4,5 cm dik en gemaakt van rustiek eiken. Het blad op de foto is behandeld met Skylt lak. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie of lak aanbrengen op het blad.
 

De tafel wordt gratis verzonden. Je dient de poten zelf onder de tafel te monteren met de meegeleverde schroeven. U kunt zelf de positie kiezen waarop u de poten monteert.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media