Geen producten gevonden...

Rustiek Eiken boomstamtafel Matrix-frame


Rustiek Eiken boomstamtafel Matrix-frame

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Binnen ongeveer 7 tot 8 weken gereed

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*100 mm) en een rustiek eiken boomstamblad, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De breedte van het blad varieert tussen de 98 en 106 cm.
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is onbehandeld. Het frame is 90 cm breed en 140 cm lang. De onderkant is dicht gelast, zodat hier filtjes onder kunnen worden geplaatst.
 

Het blad van de tafel is 4,5 cm dik en gemaakt van eiken. Het blad op de foto is onbehandeld. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media