Geen producten gevonden...

Ronde eettafel massief glad eiken


Ronde eettafel massief eiken

Levertijd: Binnen ongeveer 7 tot 8 weken gereed

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (150*50 mm) en een rond eiken tafelblad, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De diameter van het blad is 140 cm. 120 cm is ook mogelijk, maar dan komt er een iets ander matrix frame onder

De ronde tafel kan ook geleverd worden met een Swissline!

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is Ultra Mat Transparant. Het frame is 100 cm breed en 100 cm lang. In de onderkant zitten kunsstof doppen verzonken, hier kunnen nog filtjes op worden geplakt.
 

Het blad van de tafel is 4 cm dik en gemaakt van massief eiken. Het blad op de foto is behandeld met Natural olie. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. De kosten hiervan bedragen € 65,- De poot dient zelf gemonteerd te worden onder het blad met de meegeleverde schroeven. U kunt de poten zelf later nog op een ander punt onder de tafel monteren.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media