Geen producten gevonden...

Ovale eettafel massief eiken


Ovale eettafel massief eiken Matrix Frame of V-onderstel

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*100 mm) en een rustiek eiken boomstamblad, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De breedte van het blad is 100 of 110 cm. De lengte van de tafel is 210, of 240 cm.

 

Deze tafel kan ook geleverd worden met een rechte rand of een swiss edge!

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is mat zwart gepoedercoat. Het frame is 90 cm breed en 140 cm lang. De onderkant is dicht gelast, zodat hier viltjes onder kunnen worden geplaatst.
 

Het blad van de tafel is 4 cm dik en gemaakt van eiken. Het blad op de foto is behandeld met Monocoat Natrual. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. De kosten hiervan bedragen € 65,- U dient de poten zelf onder de tafel te monteren met de meegeleverde schroeven. U kunt zelf de positie kiezen waarop u de poten monteert.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media