Geen producten gevonden...

Blijf op de hoogte van ons nieuwe assortiment

Nieuwe collectie meubels

Bij Firma Hout & Staal zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste woontrends. Of het nu gaat om tv-meubels, lampen of woonaccessoires, wij zoeken de mooiste producten voor je uit. Wij blijven ons verdiepen in de nieuwste trends, daardoor vind je elke keer weer nieuwe producten op onze site. Voor op maat gemaakte meubels van hoge kwaliteit ben je bij ons aan het goede adres: van tafels tot banken en van kasten tot kapstokken. Bij Firma Hout & Staal maken we het precies zoals jij graag wilt!

Kapstokken

Firma Hout & Staal is ontstaan door het maken van kapstokken van steigerhout en steigerbuizen. Jurre maakte er één voor hemzelf en één extra om de verzendkosten terug te verdienen. Binnen twee dagen was de kapstok verkocht en dat smaakte naar meer! We kwamen erachter dat meer mensen graag op maat gemaakte meubels willen. Een kast die net iets groter of kleiner is dan de standaard maten, of een eettafel met net een andere kleur blad dan de normale winkels verkopen. Dat kan bij Firma Hout & Staal! Persoonlijk advies en flexibiliteit, dat ga je zeker bij ons vinden.

Showroom

Sinds 2016 heeft Firma Hout & Staal een grote showroom in Ede geopend. Van maandag tot en met zaterdag kan je aan de Frankeneng in Ede terecht voor persoonlijk advies en het bezichtigen van verschillende meubels. Alle meubels die op deze website te zien zijn, zijn ook te vinden in onze showroom in Ede. Dus twijfel je nog of wil je onze meubels toch graag in het echt zien? Kom dan snel een keer langs bij Firma Hout & Staal in Ede!

Meubels en accessoires online bestellen bij Firma Hout & Staal

Heb je wat naar wens gevonden in onze webshop? Online bestellen gaat snel en gemakkelijk op Firmahoutenstaal.nl. Jouw meubels worden verzonden door een ervaren meubeltransportbedrijf. Zo kunnen wij garanderen dat de meubels zonder schade en op een nette manier bij jou bezorgd wordt. Vanaf een besteding van € 500,- bezorgen wij gratis! Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@firmahoutenstaal.nl of 085 049 97 14.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media