Geen producten gevonden...

Massief Eiken tafel geborsteld met V-groef


Rustieke Eiken tafel als houten eettafel.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

U KUNT UW BLAD BIJ ONS UIT KOMEN ZOEKEN. VRAAG NAAR DE VOORRAAD

De eettafel, gemaakt van stalen kokers en een rustiek eiken boomstamblad, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De breedte van het blad is 100 cm. 
 
Op verzoek is het mogelijk uw blad qua breedte aan te passen. Als u een andere lengte wenst dan de standaard lengtes, neem dan contact op. Bijna alles is mogelijk.

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto's is Mat Zwart gepoedercoat. Op de foto is het U-frame te zien


Aan de onderkant van het frame zijn (als dit van toepassing is voor het soort frame) plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.
 

Het massief eiken blad van de tafel is 4,5 tot 5 cm dik en gemaakt van rustiek eiken. Het blad op de foto is behandeld met monocoat Natural. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie aanbrengen op het eiken blad.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media