Geen producten gevonden...

Los tafelblad voor eettafel


Los tafelblad voor eettafel

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Het tafelblad wordt gemaakt van steigerhout en is in verschillende afmetingen en afwerkingen te bestellen. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 

 

Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het blad ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 45,- meerprijs. Wij brengen 2 lagen beits aan op de tafel. Tussen de lagen door wordt de tafel geschuurd om een gladder resultaat te bereiken. Dit kan in Whitewash, Greywash of transparant. Allen zijn waterafstotend en zullen de tafel goed beschermen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden.


Hout
Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout. 


Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Bankje U-frame

Bankje U-frame

€195,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media