Geen producten gevonden...

Glad eiken Boomstamtafel met diverse onderstellen


Glad eiken boomstamtafel als houten eettafel.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

U KUNT UW BLAD BIJ ONS UIT KOMEN ZOEKEN. VRAAG NAAR DE VOORRAAD

De eettafel, gemaakt van stalen kokers en een rustiek eiken boomstamblad, is in diverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. De breedte van het blad varieert tussen de 98 en 106 cm.
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame.


Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt als de poten open zijn aan de onderkant. 
 

Het blad van de tafel is 4 cm dik en gemaakt van eiken. Het blad op de foto is behandeld met Natural olie. U kunt het blad door ons in de olie laten zetten, of dit zelf later doen. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie aanbrengen op het blad.
 

De tafel wordt gratis verzonden! U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media