Geen producten gevonden...

Eiken eettafel met X-frame


Frame gemaakt van stalen kokers.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Eikenhouten eettafel met X-frame onderstel: praktische informatie

Deze stoere en stevige eettafel is gemaakt van eikenhout en een frame van stalen kokers (100 x 100 mm). Samen met de stalen kokers is de tafel volledig naar wens samen te stellen. Staat uw afmeting niet tussen de keuzeopties? Neem dan contact met ons op. Wij maken de tafels ook op maat.

 

De afwerking van de massief oud eiken tafel

Voor een beter behoud van de stalen poten, kunt u het frame laten poedercoaten in diverse kleuren. Een poedercoat beschermt het frame namelijk tegen roestvorming en geeft het geheel een egale coating. Het X-frame op de foto’s is onbehandeld.

 

Aan de onderkant van het stalen frame zijn plastic doppen gemonteerd. Dit om uw vloer te beschermen bij het verschuiven van de tafel.

 

Het eikenhouten tafelblad behandelen

Het eikenhouten tafelblad kan zowel onbehandeld als behandeld geleverd worden. Wij raden het altijd aan om het tafelblad te (laten) behandelen tegen vocht, kringen en vlekken. Laat u de tafel door ons behandelen, dan brengen wij de monocoat 2 componenten-olie aan op de tafel. U kunt uiteraard ook zelf een olie aanbrengen.

 

Gratis verzending van de tafel

De eikenhouten tafel wordt gratis thuisbezorgd! Geen gedoe dus met het lenen of huren van een busje. Wij zorgen ervoor dat de tafel goed bij u thuis aankomt. Wel dient u zelf de poten aan het blad te monteren. De poten laten monteren door ons? Ook dat kan tegen een meerprijs.

 

De tafel afhalen

De tafel kan afgehaald worden in onze showroom in Ede. Zowel het afhalen als het bezorgen kunt u in het bestelproces aangeven.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de massief oud eiken tafel? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media